O istorie reală a unei fete care a primit în dar bijuterii din aur ce aparțineau unei alte persoane. Dar tu ai accepta așa cadou?

Se știe că bijuteriile din aur sunt mari captatoare de energii. Astfel, atunci când sunt purtate de o persoană, captează toată energia acesteia. Odată ce aceleași bijuterii încep a fi purtate de către o altă persoană, atunci toate bucuriile și necazurile fostului proprietar se transmit asupra noului proprietar. Îți relatăm în continuare o istorie reală a unei fete care a primit în dar cercei din aur, dar care de fapt aparțineau unei alte persoane.

Anul Nou este o sărbătoare mult așteptată de toți și plină de cadouri. Iată ce s-a întâmplat cu prietena mea…

Ea și iubitul ei erau în relație de aproximativ o lună, iar el pe neașteptate, i-a adus în dar cercei din aur (deși nu i-a cerut)!!! Cerceii erau înfășurați într-un șervețel alb, nu erau în cutie și nici măcar etichetă nu aveau. Erau destul de lungi și se vedeau clar câteva zgârieturi. Era evident că cineva le-a purtat. Când ea l-a întrebat a cui sunt bijuteriile, el i-a răspuns că sunt cerceii mamei sale, dar nu-i mai poartă, așa că a decis că vor fi potriviți pentru ea.

Prietena își savurează ceaiul și se uită la mine…

– Cum crezi, este acest lucru normal??

– E greu de spus, nu am întâlnit niciodată așa ceva. Și ce ai făcut? Ai acceptat cadoul?

– Desigur că nu! În primul rând, nu vreau ca mai târziu mama lui să alerge la mine și să-și ceară bijuteriile înapoi și, în al doilea rând, nu sunt sigură că sunt cu adevărat ale mamei sale, sunt prea mici…

– Adică?

– Dar poate el le-a furat de la cineva. Eu le voi purta, apoi voi ajunge chiar și la poliție.

– Poate fi și așa, – răspund eu, – Sau poate sunt cerceii fostei lui prietene? Le-a luat de la ea și ți le-a cadonat ție???

– Groaznic! Nu am nevoie de asemenea cadouri! Mai bine fără ele!

– Poate ai dreptate. Personal, cred că aurul este capabil să acumuleze energia fostului său proprietar, bucuriile, necazurile și bolile sale. Începi să porți aurul care a aparținut altcuiva și problemele fostului său proprietar vor cădea asupra ta. Din acest motiv, nu cumpăr niciodată aur de la o casă de amanet…

– Dar poate le-a cumpărat de la o casă de amanet? Pentru a economisi bani…

– Poate, răspund eu gânditor.

– Apropo, am decis să mă despart de el…

– De ce?

– De ce am nevoie de un tip care economisește pe mine ???