O americancă a slăbit mai bine de 56 kg fără diete drastice și fără sport. Află care este secretul

Îți vom relata pe scurt o istorie a unei fete americane, care a demonstrat că drumul către o siluetă perfectă nu trece întotdeauna prin diete sofisticate, intervenții chirurgicale și antrenamente epuizante în sala de sport. Kia Twisselman, în vârstă de 27 de ani, a slăbit 56,9 kg și a dezvăluit care sunt secretele ei simple.

Aceasta este Kia Twisselman, în anul 2018

Aici Kia avea 129 kg

Și așa arată ea acum

Fata s-a luptat cu obezitatea toată viața. În 2018, greutatea ei era de 129 kg, iar până atunci a ținut multe diete diferite: ba slăbea, ba adăuga kg înapoi. Viața ei a fost schimbată de cartea lui Rachel Hollis, de unde a luat 5 obiceiuri simple care i-au schimbat mult viața.

5 obiceiuri care i-au schimbat viața Kiei și au ajutat-o ​​să slăbească:

Mișcare timp de 30 minute pe zi.

Trezirea cu o oră mai devreme decât de obicei.

Întocmirea unei liste cu 10 mulțumiri.

Renunțarea la un aliment care nu aduce beneficii organismului.

De băut apă egal cu jumătate din greutatea corpului în uncii.

Rezultatul este impresionant, nu-i așa?

Kia a decis să facă pași mici către scopul ei. Iar din octombrie până în ianuarie 2019, ea a slăbit aproximativ 11 kg. Acest succes i-a dat motivație. Apoi și-a stabilit un nou obiectiv: minus 45 kg până în octombrie 2019.

De la mărimea 58 la 44

După cum poți vedea, ea a reușit să-și atingă scopul: într-un an a slăbit aproape 47 de kg. Pe 2 iunie, ea a scris pe pagina ei de Instagram că în acest timp a reușit să scape de 56,7 kg. Rezultă că acum cântărește în jur de 72 kg. Rezultatul a fost stabil, dar uneori nu totul a mers bine, având parte și de stagnare.

Kia și hainele sale vechi

Dar cea mai importantă schimbare s-a întâmplat nu în corpul ei, ci în mintea ei. Dacă mai devreme, când ceva nu îi reușea, i se părea că niciodată nu va avea succes și că este o ghinionistă, acum totul este diferit. Kia a învățat să trăiască în mod conștient și să își asume responsabilitatea pentru alegerile sale. Ea se iartă pentru greșeli și se gândește ce poate învăța din ele.

Încă câteva fotografii pentru inspirație

Acum Kia îi motivează pe alții cu exemplul ei: deține un blog, face webinarii, oferă consultații, iar Instagramul său are peste 26 mii de abonați.