Nu renunța la hainele care îți plac: 2 prietene pozează în haine identice, demonstrând cum arată aceleași ținute pe fete cu forme diferite

Nu este neapărat să ai mărimile unui model pentru a purta haine frumoase – ținutele selectate corespunzător arată grozav pe fetele cu orice formă a corpului. Acest lucru a fost demonstrat de două prietene Denise și Maria. Fetele pozează împreună în rochii, bluze, costume de baie și alte articole vestimentare asortate pentru a demonstra că aceleași ținute pot arăta la fel de bine pe orice forme ale corpului.

Denise este un model originar din Republica Dominicană, dar a crescut în New Jersey, SUA

Ea și-a început cariera de model la vârsta de 13 ani, când lucra ca asistentă într-un studio de fotografii, unde ei și prietenilor săi li se permitea să facă ședințe foto în weekend, pentru distracție.

La vârsta de 16 ani, Denise a început să-și trimită fotografiile agențiilor de modeling, sperând să obțină un contract ca model plus-size. Cu toate acestea, ea nu se potrivea cu standardele lor (dimensiune și înălțime), așa că a fost refuzată.

Mai târziu, Denise și-a creat un blog de modă pentru fetele plus-size, care a câștigat rapid popularitate. Datorită colaborării cu diferite branduri, Denise a reușit să pătrundă în industria de modeling, iar acum pozează pentru diverse companii.

Împreună cu prietena sa Maria, au lansat campania #stylenotsize (Style not size)

Fetele arată prin propriul exemplu că frumusețea nu este deloc determinată de mărimea hainelor

Potrivit Denisei și Mariei, singurul lucru care contează este capacitatea de a alege hainele potrivite pentru tine

Prietenele prezintă, de asemenea, și costume de baie

Nu lăsa numerele de pe etichetă să te facă să renunți la hainele care îți plac. Ținutele selectate corespunzător sunt bune în orice mărime!