Mirese fugare: 7 istorii reale despre fete care s-au răzgândit să se căsătorească

Înainte de nuntă, multe cupluri nu numai că se confruntă cu o stare de stres, dar încep și să se îndoiască dacă ar trebui să se mai căsătorească. Uneori, înainte de nuntă oamenii se cunosc unii pe alții dintr-o altă latură și decid să se despartă înainte de marele eveniment, la fel cum au făcut-o și aceste 7 fete.

1. “Era teribil de gelos pe mine, literalmente, față de toată lumea, inclusiv față de prietenele și membrii familiei mele. Gelozia lui am observat-o de mai multe ori în cei doi ani de întâlnire, chiar am ratat absolvirea surorii mele din cauza lui. Ne plănuiam nunta și părinții mei trebuiau să vină la noi. Am vrut să petrec noaptea înainte de nuntă la hotel cu ei, iar după nuntă cu el acasă la mama lui. Mi-a interzis și a spus că trebuie să aleg între el și familia mea, iar dacă îi aleg pe ei, atunci relația noastră se va încheia. I-am spus că așa voi face. Și nu am regretat niciodată!” – Vlada, 30 de ani.

2. “După logodnă, a început să-mi controleze fiecare pas, de parcă ar fi devenit o altă persoană. Apoi a îndrăznit să mă lovească. Am fugit exact la timp!” – Sorina, 24 de ani.

3. “Mi-am dat seama că vrea să mă facă o femeie casnică, iar aceset rol nu mă reprezenta deloc. Mi-am găsit un nou post de muncă, iar el a cerut să renunț la job și a încetat să mă mai susțină. Am plecat de la el și acum sunt într-o relație cu un băiat bravo.” – Daria, 25 de ani.

4. “Nu mai aveam sentimente unul pentru celălalt. Am început să discutăm întrebări ciudate: “Ce se va întâmpla dacă voi pleca de la tine pentru o perioadă?”, “Ce se va întâmpla dacă voi începe să lucrez non-stop?”. Când am realizat amândoi că totuși nu ne potrivim, ne-am gândit că despărțirea va fi cea mai bună soluție” – Corina, 27 de ani.

5. “A început să-mi dicteze cum să mă îmbrac. Eram jucăria lui. Nu refuza relații intime cu alte persoane. Nu am acceptat și am plecat!” – Beatrice, 30 de ani.

6. “Am început să locuim împreună și mi-am dat seama cât de mult mă irită. Nu punea vasele în mașina de spălat vase, își lăsa șosetele peste tot, vorbea tare la telefon, făcea constant selfie-uri… După o săptămână, nu mai doream să apar acasă, nu simțeam iubire pentru el. Uneori mă uit înapoi și cred că am fost prea dură cu el, dar sunt atât de fericită că acum sunt stăpâna vieții mele.” – Maria, 29 de ani.

7. “Am vrut să ne căsătorim după ce finisăm facultatea. În ultimul de studii, am plecat în străinatate la un stagiu de practică, iar când m-am întors, mi-am dat seama că nu vreau să fiu lângă el. Apoi au urmat trei ani de singurătate. În cele din urmă, m-am hotărât să merg la o întâlnire imprevizibilă și iată-l! Mi-am dat seama că aceasta este soarta. Ne-am căsătorit și în fiecare zi mă trezesc fericită.” – Constanța, 30 de ani.