„Mamă, ai avut dreptate”: Cum o femeie și-a convins fiica să înceteze să-l privească pe logodnicul ei prin ochelari roz

Am observat de mult timp că fetele sunt reticente în a asculta sfaturile altora despre relațiile cu partenerul său. În special dacă propria mamă încearcă să fie în calitate de mentor. Din anumite motive, domnișoarele cred că o persoană aparținând unei alte generații nu poate înțelege inițial situația și le subestimează sentimentele pentru partenerul lor.

Vă relatăm o istorie reală a unei fete, care totuși a fost convinsă de către mama sa că logodnicul ei nu este așa cum îl crede ea și să înceteze să-l mai privească prin ochelari roz.

Maria urma să se căsătorească, iar alesul său i s-a părut viitoarei soacre o persoană vulgară și iresponsabilă. Pentru ea a fost complet clar că mirele nu era demn de fiica ei. Cu toate acestea, a fost aproape imposibil să convingă mireasa, care făcea deja lista invitaților.

Părinții fetei s-au gândit că trebuie neapărat să schimbe situația. Așa că au cumpărat foi de odihnă pentru toți 4 și au plecat în vacanță, în speranța că mirele își va arăta neapărat adevărata față.

Familia a plecat cu mașina la o stațiune faimoasă. Vacanța a durat 10 zile, timp în care totul s-a rezolvat, iar fata și-a refuzat categoric iubitul.

În primul rând: la sosirea în hotel, mirele a arătat imediat o oarecare încăpățânare. A vorbit dur cu personalul hotelului și, în general, și-a arătat disprețul față de ceilalți. Nu a răspuns la cererea Mariei de a fi mai politicos, iar părinții ei au tăcut complet, pentru a nu agrava situația.

Toate notele de plată erau achitate de tatăl Mariei, iar micul dejun îl luau în 3 (Maria, tatăl și mama ei) – viitorul mire dormea ​​de obicei până la ora prânzului.

Au mers în excursii de câteva ori, dar alesul fetei nu a fost impresionat de vizitarea obiectivelor turistice. Ba chiar mai mult, o săptămână mai târziu, s-a dus să se odihnească toată ziua cu o altă companie.

Cu tot acest comportament pe care l-a avut în timpul vacanței, nu a făcut decât să-și arate adevărata atitudine față de mireasă. Mama Mariei a simțit compasiune pentru fiica ei, dar totodată și satisfacție că a reușit să-l demaște pe iubitul său.

Tânărul a arătat direct o lipsă de respect față de membrii viitoarei familii, fapt pentru care Maria a refuzat să se mai căsătorească cu el.