Istoria unei femei care i-a scris amantei soțului ei: Ce a urmat este cu adevărat impresionant

Infidelitatea a fost mereu o temă relevantă. Astfel, vă relatăm o istorie a unei femei ce a fost înșelată de către soț, iar când a aflat întâmplător de această aventură, a hotărât să îi scrie amantei soțului ei.

Veronica a avut o mică aventură cu un bărbat căsătorit, iar când a crezut că a uitat totalmente de acesta, a primit pe neașteptate un e-mail de la SOȚIA lui. În subiectul scrisorii era scris: „Veronica, te rog să citești scrisoarea până la capăt.”

“Ce mai este și asta?” se gândi Veronica și începu să citească, pentru că habar nu avea de la cine era această scrisoare.

“Recent am aflat că soțul meu m-a înșelat în ultimii doi sau trei ani (poate mai mult, nu știu). Am găsit în computerul lui toată corespondența. El a mutat scrisorile în coș, dar eu le-am găsit.”

“Ce dorește ea?” se gândi Veronica, după primele rânduri citite a înțeles imediat cine îi trimite emailul, pentru că avusese doar o singură aventură cu un bărbat însurat.

Și involuntar a început să-și amintească de Alex – cu cel care a avut o aventură amoroasă. Ea trecea printr-o perioadă de reabilitare după divorț și în ciuda faptului că a avut o căsnicie nefericită, simțea nevoia să aibă alături un bărbat pentru a înțelege că este încă o femeie dorită. Chiar în acel moment în viața ei a apărut Alex, cu câțiva ani mai tânăr, dar care nu înceta să o complimenteze frumos… A recunoscut că se află de mult timp într-o căsătorie civilă, dar îi lipsesc senzațiile tari. Veronica nu suporta bărbații căsătoriți și flămânzi după alte femei, dar totuși a acceptat provocarea.

Aventura s-a dovedit a fi una trecătoare, deoarece după doar câteva întâlniri, Alex a dispărut, iar Veronica și-a continuat procedura de divorț.

Uitase complet de acel tânăr înflăcărat, când la un moment dat i-a scris chiar soția lui, care era și mult mai tânără decât el (el avea aproximativ 30 de ani, iar ea 25-26 de ani).

Aceasta i-a scris:
“Suntem împreună de mai bine de 7 ani, am crezut că ne merge bine. Este un adevărat șoc pentru mine să aflu că m-a înșelat. Am crezut că între noi este iubire adevărată, dar el pur și simplu se simțea confortabil cu mine. Se pare că pentru el eram potrivită doar atunci când nu avea aventuri. Nu știu cum să trăiesc mai departe, nu am de la cine să cer sfaturi, tema este una rușinoasă. Spune-mi sincer, ai avut un roman cu Alex?”

Veronica nu a ezitat să îi scrie: “Nu a fost altceva decât un flirt.”

O oră mai târziu, a sosit o altă scrisoare:
“Știu că ești o femeie matură și deșteaptă, ce poți să-mi spui despre Alex?”

Veronica a stat câteva minute pe gânduri și i-a scris:
“Mi s-a părut un tip inteligent și amabil. Dar nu de asta ar trebui să fii îngrijorată, ci de felul în care te tratează. Poate fi bun pentru întreaga lume, dar pentru tine este bun? Are grijă de tine sau nu? Te respectă sau nu?”

Ea a răspuns: “Nu. Nu-i pasă. Probabil s-a obișnuit ca eu să am grijă de el.”

Veronica nu a ezitat să îi răspundă rapid înapoi: “Acum îți voi spune ceva pe care tu însuți îți este frică să recunoști – dacă o persoană a înșelat o dată, atunci o va face și a doua și a treia oară. Pentru el, acest lucru este normal și nu se va schimba în acest sens. Așa că gândește-te bine, dacă rămâi cu el în continuare, vei avea putere toată viața să înduri durerea pe care o experimentezi acum? Dar cea mai importantă întrebare este de ce ar trebuie să accepți asta?

De ce ar trebui o fată tânără, deșteaptă și drăguță să suporte atâta lipsă de respect față de ea însăși? Dacă eu, fiind mult mai în vârstă decât tine și având chiar un copil în căsătorie, am avut curajul să înaintez cererea de divorț din motiv că soțul meu a încetat să mă mai respecte și a început să ridice mâna la mine, atunci de ce TU, neavând încă multe lucruri în comun permiți asta să se întâmple? Gândește-te singură. Vei putea să te respecți după ce îi vei ierta infidelitatea? Respectul de sine este la fel de important ca și respectul față de ceilalți!”

Veronica a apăsat butonul de trimitere. A așteptat un răspuns înapoi, dar nu a mai primit nici o scrisoare.

Șase luni mai târziu, soția fostului ei amant i-a scris din nou: „Bună, mulțumesc pentru susținere și pentru sfaturile care mi le-ai oferit acum șase luni! Ieri m-am căsătorit, iar soțul meu se numește Andrei!”

Veronica s-a bucurat nespus de mult pentru ea, dorindu-i multă fericire și iubire.