În timp ce soțul meu dormea, am decis să mă uit puțin prin telefonul lui…

Soțul meu dormea, eu am decis să mă uit puțin prin telefonul lui. În lista contactelor am găsit trei numere dubioase, care erau înregistrate ca „Cele mai blânde atingeri”, „Zâmbet adorabil” și „Stăpâna visurilor mele”.

M-am înfuriat enorm, fiind foarte geloasă am început să apelez fiecare număr pentru a afla, pe cine a ascuns romanticul ăsta nesimțit al meu în spatele acestor nume.

Culeg primul număr. Ridică receptorul mama lui. S-a dovedit, că „Cele mai blânde atingeri” este mama lui. Sun pe cel de-al doilea număr de telefon, răspunde sora lui. Ea era deținătoarea „zâmbetului adorabil”.

Iar când am apelat pe numărul înregistrat ca „Stăpâna viselor mele” a sunat telefonul meu.

Am început să plâng, fiindcă aveam mustrări de conștiință. Cât de nedreaptă am fost față de soțul meu, gândindu-mă că este infidel. Am decis să îi transfer toți banii din contul meu, în semn de recunoștință.

Atunci când i-am povestit mamei lui de cele întâmplate, și ea a decis să-i facă un cadou. I-a dăruit un ceas de mână prețios.

Sora lui, aflând de această situație, i-a cumpărat un telefon de ultimul model. Soțul a rămas foarte mișcat de o asemenea atitudine, chiar i-au dat lacrimile.

Apoi el și-a luat toate cadourile și a plecat să trăiască cu cea, care era înregistrată în telefonul lui ca „Vasile electricianul”.