Fiicele lui Sylvester Stallone au crescut și sunt modele. Cum arată acestea?

Michael Sylvester Gardensio Stallone, cunoscut și sub numele personajului său – Rambo, este actor și producător de filme. Acesta s-a născut la 6 iulie 1946, în Hell*s Kitchen,Manhattan.

Deși Stallone a locuit cea mai mare parte a vieții în New York, copilăria și-a petrcut-o la Washington, iar Universitatea a făcut-o în Florida.

Viața privată a lui Stallone a fost la fel de intensă ca cea actoricească. Actorul a avut cinci copii în urma a trei căsătorii. Fiul mai mare a murit în 2012, iar trei fiice mai mici sunt modele.

Sophia, Sistine și Scarlet, sunt copiii din cea de-a treia căsătorie, cu Jennifer Flavin.

Acestea se dedică foarte mult carierei, iar în 2017, cele trei au obținut titlul de Miss Gold Globe. Fetele au lucrat în proiecte ca Project Runway, au făcut publicitate pentru Dolce&Gabbana, au pozat pentru Haarper*s Bazar Australia etc.

Două dintre fete studiază la o universitate din California, iar una este încă la liceu.

Atât Stallone, cât și soția sa se mândresc cu fetele, care sunt de o frumusețe rară. Cei doi părinți postează activ pe rețețe de socializare fotografii cu acestea.

Sylvester le și comentează amuzant. De exemplu: ”Treu trandafiri și o buruiană”, ”Cu fiicele mele minunate…Trebuie să am grijă de ele” etc.

Sylvester Stallone a devenit legendar prin roluri principale în filme de acţiune ca Rocky şi Rambo. Pentru filmul Rocky, pentru care Stallone a scris scenariul și a jucat și rolul principal, acesta a obținut trei Oscaruri.

Înainte de a deveni actor, Stallone a dus o viață destul de grea, locuind chiar într-o stație de autobuz până a accepta primul rol.