Femeia fără vârstă: Regina Elisabeta a II-a a fost fotografiată călărind la 92 de ani

În timp ce prințul Charles le spune jurnaliștilor ce fel de rege va fi, Elisabeta a II-a călărește și își menține forma fizică. Se pare că este prea devreme pentru a vorbi de transmiterea puterii regale.

Regina are o vârstă destul de înaintată, dar asta nu o împiedică să continuie să călărească, spre mirarea presei galbene.

La ai săi 92 de ani, regina călărește aproape în fiecare zi în jurul castelului Windsor.

De obicei, aceasta călărește în compania soțului său în vârstă de 97 de ani, prințul Philip, sau a îngrijitorului de cai, Terry Pendrion.

La aceste plimbări, Elisabeta a II-a este îmbrăcată în trenci și poartă neapărat o basma pe cap.

Aceasta este îmbrăcămintea preferată a reginei, se schimbă doar culorile.

Aceste fotografii au devenit virale, iar noutatea că regina este într-o formă fizică bună i-a bucurat pe britanici. Se pare că schimbări majore în timpul apropiat nu se așteaptă.

Regina Elisabeta a II-a a urcat pe tron în anul 1952, după ce s-a stins din viață tatăl său, regele George al VI-lea. Ea este cel mai longeviv monarh din lume și are cea mai lungă domnie din istoria Marii Britanii.

În anul 1947 aceasta s-a căsătorit cu Prințul Philip, fost prinț al Greciei și Danemarcei. Împreună au 4 copii și respectiv, cel mai mare fiu, prințul Charles, urmează să-i moștenească tronul.

Călăria a fost un hobby pe care regina l-a îndrăgit încă din copilărie, dar aceasta nu este unica pasiune a sa. Elisabeta a II-a adoră să se plimbe și să se joace cu câinii săi de rasa corgi. De asemenea, regina preferă dansurile scoțiene, nu doar să le privească, dar și să le danseze.