Ea are 70 de ani și nu are copii! A decis să trăiască pentru sine și nu regretă nimic!

Stăteam în rând la medic și am cunoscut o femeie destul de interesantă. Am intrat cu ea în discuție și mi-a povestit câte ceva despre ea și viața ei. Ea avea 70 de ani, dar arăta destul de îngrijită și bine îmbrăcată. Nu semăna deloc cu o bătrână. Dar, un lucru m-a uimit în mod deosebit.

Ea a luat o decizie conștientă să își facă carieră și să își trăiasca viața pentru sine. S-a căsătorit pentru prima oară când avea 20 de ani.

Până la treizeci de ani, soțul nu i-a cerut copii. Apoi, când au început discuțiile despre asta, femeia a divorțat cu el. Galina, așa se numea acea femeie, a reușit să aibă o carieră de succes, să călătorească și să vadă lumea, să se îmbrace în buticurile din Franța.

Atunci când avea 60 de ani, cel de-al doilea soț al ei a decedat. Și Galina a rămas singură. Acum ea frecventează un cerc de dansuri, a început să practice mersul nordic. Are grijă de sănătatea ei în mod activ.

Eu am întrebat-o: – Totuși, dvs. nu regretați că nu ați născut un copil? Acum, nu erați singură la bătrânețe?

-Știi, dragă, nu. Nu regret deloc. Pentru că toate prietenele mele sunt mame. Și știi ceva? Și ele sunt singure la bătrânețe. Dar, spre deosebire de ele, eu sunt în stare să plătesc un om, care să îmi facă cumpărături și să îmi aduc un pahar cu apă, să mă îngrijească când sunt bolnavă. Dar de ele nici măcar proprii lor copii nu au grijă.