Dragostea pentru femei îl ține în viață: 4 femei și 3 pasiuni în viața lui Pierre Richard

Pierre Richard nu și-a ascuns niciodată dragostea pentru femei. Deși a trecut de vârsta de 80 de ani, când actorul a fost întrebat cum reușește să se mențină într-o formă fizică extraordinară, acesta, zâmbind cochet, a răspuns despre practicarea sportului… în pat.

Femeile pe care le-a iubit…

Pierre Richard nu și-a ascuns niciodată dragostea pentru femei. Chiar și la peste 80 de ani, când actorul a fost întrebat cum reușește să se mențină într-o formă fizică excelentă, acesta, zâmbind cochet, a răspuns despre practicarea sportului… în pat. Cu toate acestea, nu i-a plăcut niciodată să-și pună viața personală în evidență publică, deși femeile au fost mereu prezente în viața lui. Și toate, ca una, erau adevărate frumuseți.

Danielle Minazzoli, grațioasă ca o balerină, dogoritor de frumoasă a cucerit inima „blondului înalt cu pantofi negri” în tinerețea ei îndepărtată, captându-i inima timp de două decenii bune. Ea a devenit și mama fiilor săi Olivier și Christophe, care sunt principala mândrie a lui Pierre Richard. Danielle a fost alături de el în acei ani când actorul a început să facă primii pași în artă și nici nu și-a imaginat ce faimă va cădea asupra lui.


Pierre Richard și Danielle Minazzoli cu fiul lor.

Mai târziu, soția va juca în filme cu Richard și, chiar și după divorț, vor apărea în aceleași filme. Când actorul este întrebat despre motivele despărțirii sale de femeia pe care, fără îndoială, a iubit-o, Richard va răspunde pur și simplu: „Se întâmplă”. Și va observa că nu va spune nimic rău despre mama copiilor săi. Cu toate acestea, jurnaliștii își vor conduce ulterior propria anchetă și vor trage concluziile că prima soție a unui actor talentat nu s-a putut împăca cu una dintre pasiunile soțului ei.

Fermecatoarea actriță Muriel Dubrul este numită a doua soție a lui Pierre Richard, dar actorul însuși evită cu grijă să vorbească pe această temă și nici măcar nu o menționează în amintirile sale despre hobby-urile sale romantice. Apropo, în general neagă că are alte soții, cu excepția primei și a doua, iar pe a doua o cheamă pe cea care este lângă el de 25 de ani, Ceyla Lacerda. Dar înaintea ei, actorul a apărut foarte des în lumină alături de actrița marocană Aisha.

Se părea că după divorțul de Danielle, Richard nu se va opri niciodată și femeile de lângă el se vor înlocui. Cu toate acestea, a fost una pe care acum o numește soția sa, alături de ea a devenit de fapt un soț iubitor și grijuliu. Și lăsați-l pe Pierre Richard și dragostea lui braziliană să împartă o diferență de vârstă de 30 de ani, dar Ceyla Lacerda este exact femeia lângă care nu mai vrea aventuri. El o numește cu afecțiune pe Seyla „brazilianca lui” și o privește cu ochi iubitori până astăzi.

Trei pasiuni de foc

Fără îndoială, femeile au rămas pasiunea principală a marelui actor de-a lungul vieții sale. Încă admiră frumusețea feminină fără ezitare, dar acum preferă să admire sexul frumos de la distanță. Dar el rămâne totuși actorul foarte galant și fermecător care, chiar și la o vârstă atât de venerabilă, este capabil să cucerească orice femeie. În primul rând, datorită talentul și simțul umorului.

Lumea nu ar fi știut niciodată despre acest om dacă nu ar fi fost cuprins de pasiunea pentru scena de teatru, apoi pentru cinema, chiar și în tinerețe. Și-a perfecționat abilitățile cu sârguință și intenționat, crezând cu fermitate în cuvintele rostite cândva de bunicul său matern. Era marinar și, după sfatul lui, Pierre Richard, care nu era foarte favorizat de colegii săi, a început să-și distreze colegii cu glume hilare.

Richard a reușit nu numai să stabilească contactul cu colegii de clasă, ci și să creadă în puterea magică a artei care poate muta munții. Apropo, bunicul, pe de altă parte, un aristocrat și un burghez respectabil, nu a împărtășit dorința nepotului său de a deveni actor, iar după aceea a încetat complet să mai comunice cu moștenitorul recalcitrant. Este sigur să spunem că cinematograful a devenit cea mai mare pasiune a actorului. A jucat în filme, a produs el însuși filme și a organizat spectacole. Richard și-a deschis chiar și propria companie de producție și distribuție de filme. În plus, „Fidelin Film” a lansat și discuri cu melodiile actorului.

În 1988, actorul a lansat prima sa carte, Le Kangourou qui n’avait pas de poche („Cangurul care nu avea buzunar”), după care au mai fost lansate două lucrări, iar apoi Pierre Richard și-a luat serios propriile memorii. Potrivit actorului, scrisul îi aduce nu mai puțină plăcere decât profesia principală și vinificația.

Vinificația reprezintă pentru actor – a treia pasiune. În a doua jumătate a anilor 1980, Pierre Richard a achiziționat podgorii în sudul Franței. Acum își petrece invariabil restul verii acolo, urmărind procesul de fabricare a vinului, care este apoi expediat la restaurantele din Belgia și Franța. Actorul a vizitat chiar Rusia și Ucraina, pentru a povesti oamenilor din acele țări, în care actorul este foarte iubit, despre vinul său. Adevărat, anul trecut actorul i-a predat frâiele companiei de vinuri fiului său Christophe. Acum el conduce Chateau Bel Eveque.

În ultimii ani, Pierre Richard nu apare pe ecrane și nu acordă interviuri, spre supărarea fanilor săi. Și în apărarea sa, actorul recunoaște: a devenit prea leneș pentru divertisment, referindu-se acum la filmarea unui film.