Cum arată în realitate “silueta perfectă” de pe rețelele de socializare: O bloggeriță arată cum pot schimba filtrele imaginea adevărată a unei persoane

Moda pentru naturalețe apare în toate rețelele de socializare, iar motivul pentru aceasta este că oamenii s-au săturat de idealitate și de încercările eterne de a-și arăta cea mai bună latură. Bloggerii se concentrează pe ei înșiși, refuzând filtrele.

Bloggerița Bree Lenehan este una dintre cei care, prin propriul ei exemplu, arată diferența dintre imaginile verificate cu atenție și ceea ce se află în spatele lor. Cu ajutorul unor astfel de comparații, ea arată că nu merită să crezi în fotografiile perfecte de pe rețelele de socializare.

Bree Lenehan arată urmăritorilor ei ce se află în spatele fotografiilor perfecte de pe rețelele de socializare

Bree Lenehan este o bloggeriță de 25 de ani care, prin propriul exemplu, arată că în spatele imaginilor perfecte se poate ascunde altceva.

Potrivit lui Bree, ea a început să se gândească la felul cum arată încă când avea 10 ani

Fata a început foarte devreme să-și facă griji pentru aspectul ei. În opinia ei, acest lucru a fost influențat de articolele din reviste despre cum s-au îngrășat vedetele și de glumele colegilor de clasă în legătură cu greutatea sa.

Mult timp, Bree a fost la regim și făcea exerciții fizice pentru a pierde în greutate, dar acum abordarea ei asupra aspectului s-a schimbat

Fata crede că limitarea în mâncare este o abordare greșită, deoarece mâncarea le aduce oamenilor energia necesară. Este suficient doar să selectezi produse mai puțin dăunătoare și să mănânci când îți dorești cu adevărat. Și exercițiile fizice nu trebuie făcute pentru a arde caloriile acumulate, ci pentru a deveni mai tonifiat.

Fata crede că inclusiv și oamenii cu o siluetă perfectă pot găsi defecte în ei înșiși

Potrivit lui Bree, este important să lucrezi nu numai asupra mușchilor, ci și asupra gândurilor, din motiv că, dacă te compari mereu cu ceilalți, atunci nu vei reuși niciodată să atingi idealul.

Pentru a nu mai urmări siluetele perfecte de pe rețelele de socializare, Bree a început să încarce colaje în care își compară corpul în „Instagram” și în realitate. Ele arată clar că viața și fotografiile perfecte sunt lucruri complet diferite.

Bree crede că este important să-ți accepți corpul și să nu crezi pozelor de pe rețelele de socializare

Ei bine, cum fără de filtre și photoshop! În stânga este o fotografie obișnuită, iar în dreapta este versiunea editată