Caz real: „Eu i-am dus la tatăl lor biologic”

Rotislav împreună cu fiul său biologic de 2 ani. Sursa foto:http://v-kurse.ru.

Această istorie este asemănătoare cu unele știri, pe care privindu-le sau citindu-le ți se face părul măciucă și pielea de găină. Este un caz real, care a avut lor recent în orașul rus Perm.

Trăia odată în un tată cu cinci copii, unul dintre aceștia era băiatul soției din prima căsătorie. Bărbatul făcea tot posibilul ca familia sa nu ducă lipsă de nimic, lucra din zori până-n noapte pentru ca să-și construiască o casă.

Într-o zi, bărbatului i-a sunat telefonul, iar o femeie i-a dat toată viață peste cap: știi că soția ta este amanta soțului meu?

După acest telefon, viața lui Rostislav R., învârstă de 49 de ani, s-a schimbat la 180 de grade. Omul a iubit mai mulți ani o femei pe care o luase de soție cu un copil, iar în total creșteau cinci copii: Nikita de 11 ani, Peter de 7 ani, Anastasia de 4 ani, Rostislav de 2 ani și Mark de 3 luni.

După lungi discuții, bărbatul a hotărât să facă un test ADN la toți copiii. Astfel, bărbatul a descoperit că doar un băiat este copilul său biologic, restul sunt copii amantului.

„De multe  ori mă gândeam că cei mici nu seamănă deloc cu mine. Așa că după ce m-a sunat acea doamnă am făcut imediat un test de ADN, care a arătat că numai Rostislav este fiul meu. Toți ceilalți copii sunt de la celălalt bărbat”, spune soțul înșelat.

Și-a trimis soția împreună cu copiii săi la bărbatul cu care i-a conceput, iar el a rămas doar cu băiatul său.

„Eu i-am trimis la tatăl lor biologic”, a mai spus bărbatul la o emisiune din Rusia.

Bărbatul spune că mama este plecată în alt oraș la tatăl copiilor săi, aceasta sună des și comunică cu băiețelul de doi ani. În prezent, urmează judecată pentru stabilirea custodiei copilul comun. Bărbatul însă afirmă însă că nu i-l va da mamei.