„Am fost împreună timp de 15 ani, iar într-o zi el a plecat”: 5 sfaturi pentru femeile care au fost trădate!

„Am trăit împreună timp de 15 ani, iar într-o bună zi el a plecat. Ce să fac acum? Cum să continui să trăiesc fără el?”

Este una dintre cele mai dificile situații care i se pot întâmpla unei femei. Într-adevăr, este foarte dureros când persoana pe care o considerai apropiată te trădează. În aceste cazuri, pare că ți-ai pierdut sensul vieții, că nu te mai bucură nimic, vrei să te închizi în sine și să uiți de toate din lumea aceasta.

Așa s-a întâmplat și în viața unei femei care a trăit împreună cu un bărbat timp de 15 ani, au 2 copii împreună. Niciodată nu i-a trecut prin cap că soțul ei ar dori să o părăsească de dragul altei femei la o vârstă atât de matură.

Trecând prin această despărțire, femeia a reușit să se întoarcă la viață. Ea a făcut 5 concluzii pentru sine, care ar putea să ajute multe alte femei care au experimentat aceeași situație. Iată care sunt acestea:

1.Trebuie să te iubești pe tine însăți

Problema ei a fost că și-a iubit soțul, copiii și a uitat complet de ea însăși. Și-a ignorat dorințele în toate felurile posibile și a făcut totul pentru a se asigura că soțul și copiii sunt fericiți.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să-l faci este să te iubești pe tine însăți, să te admiri, să te accepți așa cum ești. Să îți repeți în mod constant: „mă iubesc așa cum sunt”!

2.Viața nu se termină la un singur bărbat

Problema unei despărțiri dureroase este că multe femei „trăiesc” literalmente pentru un singur bărbat. Însă, adevărul este că aceasta nu este dragoste, ci doar dependență.

Nu trebuie să uiți de tot ce există în lume, doar pentru că există un bărbat alături. Trebuie să ții cont de hobby-urile, plăcerile și obiectivele proprii.

3.Nu trebuie să te grăbești cu o nouă relație

Multe femei încearcă să își suprime durerea prin intermediul altui bărbat. Dar până la urmă, acest lucru nu duce la nimic bun, pentru că îl folosești doar pentru propriile scopuri și nu construiești o relație sănătoasă cu el.

Această soluție este de scurtă durată, în cele din urmă sentimentele tale vor ieși la suprafață cu toată puterea lor.

4.Cere ajutor, dacă simți că este prea dificil pentru tine

Nu este necesar să treci prin această durere de una singură. Dacă înțelegi că este prea dificil pentru tine, cere ajutor, fie că este vorba de psiholog, prieteni sau rude și astfel, cu susținerea lor, vei reuși să faci față acestei despărțiri.

5.Nu te întoarce niciodată la acest bărbat

Uneori, bărbații regretă alegerile făcute și deciziile luate. Nu te întoarce în această relație, pentru că nu vei reuși să continui să îl iubești așa cum ai făcut-o.

Încrederea ta nu va mai fi la fel după trădare. Și cel mai important, cel care a trădat o dată, o poate face din nou cu ușurință.