Am cunoscut-o la telefon pe amanta soțului meu, iată care a fost reacția lui!

El vine acasă atunci când vrea, face ce vrea, iar eu sunt nevoită să le îndur pe toate. Am culcat copiii. Dan a venit ca de obicei târziu, s-a dus la bucătărie să mănânce. Am vorbit puțin despre planurile pentru ziua următoare.

Urma să-l duc pe fiul nostru la stomatolog, însă Dan a zis că îl va duce el, de vreme ce trebuie să meargă în acea parte a orașului. Nu mă privea în ochi. I-am propus să discutăm. El a refuzat. A spus că nu s-a întâmplat nimic, totul este bine, totul este în regulă.

A mers la baie. Iar telefonul i-a rămas la bucătărie. Deodată, a început să sune. Eu am decis să răspund.

Întreb: „Cine e?”

Iar ea răspunde: „Probabil ești Elena?”

Cu o intonație răutăcioasă, adaugă: „Soția lui Dănuț?”

M-a înfuriat foarte mult asta. Ce mai e și asta „Dănuț”? Eu nu îl numesc așa, iar această femeie necunoscută îl numește. I-am făcut observație, dar tremuram toată de ciudă. Întreb, cine mai este și ea. Iar ea îmi răspunde:

„Tu ești soția, iar eu sunt amanta. Iată că ne-am cunoscut. Să nu cumva să-i spui lui Dănuț că am vorbit cu tine. Dacă o vei face – nu o să-l mai vezi. M-ai înțeles?”

Am vrut să-i mai spun ceva, dar soțul a ieșit din baie, iar eu am pus receptorul.

I-am aruncat telefonul pe canapea:

-Știi cu cine am vorbit acum? 

El m-a apucat cu mâna de față și direct în ochi mi-a zis, că nu e treaba mea. Apoi, s-a dus la culcare, iar eu am stat până dimineața și am plâns ca nebuna la bucătărie.

Ce să fac?