Acest tânăr a parcurs pe jos 30 de km pentru a ajunge în prima sa zi la muncă, iar răsplata a fost uriașă!

Walter Carr era student în anul trei la Colegiul din Alabama când a obținut primul job. Era prima sa zi de muncă, așa că își dorea să demonstreze cât este de bun, perseverent și punctual. Compania la care se angajase se ocupa cu transportul lucrurilor pentru cei care se mută. În prima zi de lucru, Walter trebuia să ajungă la casa clientului la ora 8:00. Automobilul său era stricat, iar locuința clientului se afla la 30 de km distanță.

Băiatul n-a lăsat însă mâinile în jos, s-a trezit în miez de noapte și a pornit pe jos. După calculele sale, urma să reușească.

La aproximativ 8 kilometri de casa sa, a fost oprit de polițiști. Deși motivele sale de a merge pe jos în timpul nopții n-au fost cele mai convingătoare, polițiștii l-au crezut și chiar mai mult – l-au dus până la benzinărie și l-au servit cu micul dejun.

Continuându-și calea, fiind deja la câțiva kilometri de destinație, Walter a fost ajuns din urmă de un alt echipaj de patrulare. Ceilalți polițiști au anunțat prin stația radio despre băiatul care merge la serviciu pe jos și un nou echipaj i-a sărit în ajutor.

Stăpâna casei a fost șocată să vadă că hamalul său a venit escortat cu mașina poliției.

Când despre asta a aflat și angajatorul său, dar și opinia publică, povestea a luat o întorsătură impresionantă. Șeful său a apreciat ambiția și străduința noului său angajat și a decis să-i dăruiască propriul automobil pentru ca acesta să aibă cu ce să se deplaseze la serviciu.

Mai mult, directorul companiei a lansat și o campanie de strângere de fonduri pentru acest tânăr, în urma căreia s-a adunat o sumă de 40 000 de dolari, deși se preconiza 2000.

Această istorie a devenit cunoscută în lumea întreagă, iar Walter nu poate nici acum să creadă că o decizie atât de banală putea să-i schimbe într-atât viața.