A fost numită cea mai frumoasă fetiță din lume. Cum arată astăzi Christina Pimenova?

La vârsta de 9 ani, Christina Pimenova a fost numită cea mai frumoasă fetiță din lume. Cele mai populare publicații au scris despre tânărul model și despre aspectul ei perfect. Dar copiii. Ce s-a întâmplat acum cu fetița? A trecut ea testul gloriei?

Biografie

Christina Pimenova s-a născut în familia formată dintre o economistă și un fotbalist. Părintele Ruslan Pimenov a jucat la naționala Rusiei. Mama era, de asemenea, departe de industria frumuseții. Cu toate acestea, străinii se apropiau adesea de părinții lor pe stradă și întrebau dacă nu cumva fetița lor a jucat în filme. Pentru că are o înfățișare atât de angelică.
La vârsta de 3 ani, mama și-a arătat fiica unor fotografi experimentați. Au făcut primele poze profesionale ale viitorului model. Fetița s-a comportat perfect. A pozat de bunăvoie, nu a fost capricioasă.
Modelul mic a devenit rapid solicitat. A aruncat în aer industria frumuseții. Christina a apărut pe coperți și panouri publicitare, a mers să participe la prezentări de modă europene. A început să câștige foarte bine. Și a câștigat o întreagă armată de fani.

Criticile aduse familiei

Familia ei s-a confruntat și cu critici. Mama a fost acuzată de exploatare a copiilor. Psihologii au discutat despre complexele cu care trebuie să crească cu siguranță o fată atât de populară. La urma urmei, viața modelelor de copii se dezvoltă adesea foarte trist. De-a lungul copilăriei, ei muncesc din greu la ordinul părinților. Și la vârsta adultă se confruntă cu probleme psihologice.

Potrivit mamei sale, această critică nu este justificată. Nu au vrut să facă neapărat o vedetă din copilul ei: “Am încercat doar să ne dezvoltăm fiica în diferite domenii.” Christina nu a fost niciodată la grădiniță. Și părinții ei încă de la naștere i-au insuflat dragostea pentru creativitate. Au încercat diferite activități.

Hobby-uri

În timp ce studia la școală, fata a considerat gimnastica ritmică un hobby serios. Participarea la ședințe foto și spectacole a fost doar un hobby. Christina nu s-a gândit în mod deosebit la ceea ce este popular.

Părinții ei au ajutat-o să iasă în evidență. Au depus mult efort pentru a-și face fiica să strălucească în afacerea de modeling. Cu toate acestea, ei au organizat cu adevărat competent viața și rutina zilnică a copilului.
Christina a fost complet ferită de jurnalişti. Au insistat ca ea să aibă parte de studii bune și să facă sport.

Viața de model

La vârsta de 10 ani, Christina a semnat un contract profitabil cu agenția internațională de modeling La Models.
Acum Kristina are 16 ani. A crescut vizibil. S-a transformat într-o adolescentă cochetă și naturală. Și acest lucru se întâmplă adesea cu fetele frumoase în copilărie. Acest cadou oferit de natură va fi cu ea până la maturitate.

Fata trăiește viața unui simplu adolescent. Studiază, petrece timpul cu prietenii. Uneori apare în reclame. A jucat și într-un film. Ea a jucat în filmul „Mireasa rusă” ca fiica personajului principal.
Christina nu face principalul scop în viață ca să aibă o carieră de model. Uneori se gândește să devină actriță în viitor.

Fata nu dă impresia unei persoane care a fost răsfățată de faimă și bani. În fotografiile de pe rețelele de socializare, arată dulce și modestă. Deci soarta ei trebuie să iasă cu siguranță bine.