8 Întâmplări din viață, relatate de utilizatori, care te vor face să crezi în Karma!

„Tot ceea ce facem altora se întoarce la noi înșine” – unii numesc asta karmă, alții dreptate.

Am adunat câteva întâmplări împărtășite de utilizatori pe Internet, care pot fi atribuite ambelor concepte!

Bunelul meu nu consuma alcool și nici nu obișnuia să fumeze. El a fost veteran al celui de-al Doilea Război Mondial. Odată mi-a povestit o astfel de întâmplare: soldaților li s-a dat câteva sticle cu tărie, dar bunicul meu a refuzat. Apoi, unul din camarazii săi i-a luat porția spunând: „Ce mai contează dacă bem sau nu bem, oricum vom muri!” Spunând acest toast, s-a ridicat puțin. În acel moment un glonț i-a străbătut casca.

***

Eu și prietena mea am rămas însărcinate cam în același timp și spre sfârșitul termenului am fost internate ambele în maternitate. Atunci am decis să facem un pariu: care dintre noi va naște prima. Eu am spus că ea, iar ea că eu voi fi prima. Și iată ca a venit momentul. La mine au început contracțiile. Asistentele au venit în grabă, iar ea a început să râdă atât de tare, încât de la asta au început contracțiile și la ea. Până la urmă, eu am câștigat pariul!

***

Mi-am cumpărat o pereche de pantaloni de la second-hand. Și așa se întâmpla, că niciodată nu rămâneam treaz în ei! La început credeam că e o simplă coincidență, apoi glumeam și îi numeam pantalonii beți. Dar când mama s-a plâns că iar mi-am îmbrăcat pantalonii beți, am început să cred în karma lucrurilor. Se pare că îmi dau seama cine a fost primul lor proprietar.

***

Am mers la un interviu. Și, spre nenorocirea mea, nu era aproape niciun loc liber în parcare. Încerc să parchez cât mai aproape de ușa de la intrare, dar un tip mă depășește și parchează în fața mea. Ei bine, nu aveam de ales, am fost nevoită să parchez cine știe pe unde. Am alergat de la parcare supărată, pentru că întârziam. Ajung în clădire, intru în lift, apoi îl văd pe tipul de la parcare cum aleargă și îmi arată să îl aștept. Eu îi strig răutăcioasă: „Asta e karma!” și apăs butonul de la lift. Acum ghiciți cine s-a dovedit a fi angajatorul!

***

Un coleg de clasă a găsit un telefon mobil și, spre surprinderea noastră, a decis să nu caute proprietarul și să păstreze telefonul. În aceeași seară, niște tipi sau agățat de el și au cerut să sune. El li-a spus că nu are telefon și, chiar în acel moment, telefonul a început să sune. Colegul a pierdut telefonul, aspectul îngrijit și îndoielile despre karmă.

***

Cu 5 ani în urmă, la un concurs de acrobație, aveam aceeași rivală, cu care mergeam umăr la umăr. Acea competiție urma să decidă, care dintre noi va merge la un concurs din Europa. După prestația mea, am mers să-mi iau ceva de mâncare. Dar nu am ajuns. Când coboram scările, cineva m-a împins de la spate. Dar karma nu a ținut să aștepte: în timpul prestației, rivala mea a căzut jos. Din cauza traumelor, ambele am fost nevoite să renunțăm la sport.

***

Fratele meu mai mare și-a părăsit iubita, pentru că ea își dorea prea mult familie și copii. După un timp a început o relație cu alta, iar după aproximativ 6 luni, ea a rămas însărcinată. Așa că fratele meu a fost nevoit repejor să se însoare și să afle curând că așteaptă tripleți.

***

Nu am avut niciodată un iubit. Cred că mi-am stricat karma în clasa a III-a, când l-am lovit pe un băiețel cu pumnul în față pentru că mi-a spus că mă iubește. Pur și simplu eram speriată și nu știam cum să reacționez. Nu-mi repetați greșeala!