10 Povestioare hazlii care îți vor aduce zâmbetul pe față!

O nouă selecție de bancuri și povestioare amuzante!

1.Eu și soțul am trăit perioade dificile împreună, țin minte că o iarnă întreagă nu am avut încălzire în apartament. Venem de la serviciu, îmbrăcam ambii pijamale de pluș cu trei mărimi mai mari, ne înveleam cu plapuma și stăteam în pat, citeam cărți cu glas tare, povesteam bancuri, povestioare de groază. Nu ne dezlipeam unul de altul, doar aveam o singură plapumă, iar în casă era foarte frig.

De atunci au trecut 7 ani. Acum totul e bine și în casa noastră e cald anul împrejur, nu prea ne vine să ne îmbrățișăm. Recent, ne-am amintit de trecut și s-a dovedit că cele mai frumoase și plăcute amintiri la ambii sunt legate de acea iarnă. Cu ocazia aniversării căsătoriei soțul mi-a dăruit de dimineață o broșură și o sacoșă, în care erau două pijamale. Mai întâi nu am înțeles, apoi am citit „Plecăm la Nord să ne îmbrățișăm”.

2.Pentru a face cunoștință cu un bărbat, nu trebuie să mergi la teatru, la restaurant sau la vreo expoziție. Trebuie pur și simplu să vii la magazin și să alegi unul din cei, care privesc lung la bucatele semifabricate.

3.Nu contează câți ani are copilul tău – 3, 15, 26 sau 35. Și nu contează unde este plecat – la grădiniță, la magazin sau în club – inima ta nu-și va mai găsi locul. Vei putea să stai liniștită doar atunci când acest neghiob va adormi acasă!

4.Atunci când ai bani, parcă îți este mai ușor să fii de acord cu afirmația că banii nu aduc fericirea.

5.Veneam de la serviciu cu metroul, eram foarte obosit. M-am așezat, mi-am scos chipiul și nu am observat cum am adormit. Mă trezesc și văd cum o fetiță îmi pune niște bani mărunți în chipiu, pe care tot acest timp îl țineam în mână. Am adunat vreo 20 de lei. Ehh, te iubesc, orașul meu!

6.Ce bine ar fi dacă la intrarea în transportul public ar fi un „face control” și oamenii, care nu au făcut demult duș să nu poată urca.

7.Imaginează-ți: vine deputatul toamna în parlament, iar lui i se spune: „Trebuie să dai bani pentru reparație, mese noi, scaune, microfon și alte lucruri necesare”. Amuzant, nu? Iar părinților, care își duc copiii la grădiniță și la școală, nu le pare deloc amuzant.

8.Azi mi-am vizitat soțul la spital. Cu el în cameră stă un bătrânel inteligent de 84 de ani. Se deschide ușa și intră o bunicuță cu mască de protecție antivirală. Văzând-o, el a sărit din pat, uitând că este bolnav, a desfăcut brațele și și-a făcut vânt să o sărute, iar ea îi zice: „Prostuțule, nu vezi că sunt cu mască, sunt bolnavă, nu cumva să te molipsesc” și l-a mângâiat ușor pe obraz. I-a adus câte ceva de mâncare, iar bătrânul i-a răspuns: „Mulțumesc, prințesa mea.” Totul era atât de sincer, ei se priveau unul pe altul ca niște adolescenți. Iubirea adevărată există. Ah, da… prințesa are 88 de ani și ei sunt împreună de 66 de ani!

9.Azi o fată a adormit din picioare în metrou. Când trenul s-a oprit, fata a căzut jos. Oamenii încercau să o ridice, iar ea stătea cu fața în jos și le zicea: „Încă 5 minute…”

10.Ne-am pregătit fetița de școală. Dar după cheltuieli, parcă am măritat-o.