Oamenii nu vor aprecia niciodată lucrurile bune pe care le faci de un milion de ori, dar pentru un lucru greșit te vor critica rapid: O istorie de viață cu o morală profundă

Oamenii te vor critica pentru un lucru greșit pe care l-ai făcut, dar nu fi dezamăgit, ridică-te mereu deasupra tuturor criticilor și rămâi puternic.

Fii puternic, asta e viața…

… Când profesorul a terminat de rezolvat exercițiile, s-a uitat la elevi și toți au râs de el pentru că prima ecuație a fost greșită, iar apoi profesorul a spus:

„Am scris greșit prima ecuație în mod intenționat pentru că am vrut să învățați ceva important. Acest lucru a fost făcut pentru a vă demonstra cum veți fi tratați de lume. Puteți vedea că am scris CORECT DE nouă ori, dar niciunul dintre voi nu m-a lăudat pentru asta; toți m-ați ridiculizat și m-ați criticat pentru un lucru greșit pe care l-am făcut. Deci aceasta este lecția…”

Oamenii nu vor aprecia niciodată lucrurile bune pe care le faci de un milion de ori, dar te vor critica pentru un lucru greșit pe care l-ai făcut. Dar nu fi dezamăgit, ridică-te mereu deasupra tuturor criticilor.