Nu fi trist sau supărat dacă ești tratat nedrept. Descoperă aceste 10 lucruri: pentru ați da seama că e un motiv de bucurie

Nu fi supărat dacă ești tratat nedrept, atacat, încercând să faci niște lucruri urâte în schimb. Acesta este un motiv de bucurie. Și de aceea…

1. Dacă ești atacat cu negativitate și agresivitate nemotivată, atunci faci ceva corect și necesar în viață. Și oricărui obscurantist nu le place prea mult. Ei captează oameni slabi din punct de vedere energetic și acționează prin ei. Prin urmare, bucură-te. Ești pe drumul cel bun.

2. Oamenii deștepți spun că dacă alții te defăimează, bârfesc, atunci asta înseamnă că astfel de oameni îți iau karma asupra lor. Nu e de mirare că această expresie sună ca „spălați oasele”. Ești curățit, iar calomnierii iau totul pentru ei.

3. Când o persoană neagă categoric ceva, condamnă pe cineva pentru ceva sau încearcă să spună cât de bun este – viața îl pune neapărat în astfel de condiții atunci când nu se confruntă doar cu ceea ce a refuzat sau a condamnat categoric, dar și, după cum arată practica, complet cufundat în această chestiune. Prin urmare, dacă ești constant condamnat și criticat, bucură-te. În curând vei vedea un critic și un judecător în exact aceeași situație, doar că se va descurca mult mai rău. Așa funcționează legea.

4. Dacă atacurile asupra ta nu se opresc și nu te poți apăra, bucură-te. Acest lucru vă va face bine. După cum a spus mătușa mea, nu împiedicați oamenii să arate răul care se ascund în ei. Nu sunt mulți idioți în jur. Cei deștepți își vor da seama că e nedrept, dar nu are sens să-i asculte pe cei proști.

5. Există o lege a compensației. Dacă undeva s-a dus ceva, atunci de undeva va sosi ceva. Dacă ai pierdut ceva, atunci ți se va da ceva. Dacă îți fac rău și fac lucruri urâte – bucură-te. Vei fi recompensat. Cu cât lucrurile sunt mai urâte, cu atât cadourile sunt mai valoroase.

6. Tot ceea ce se întâmplă are întotdeauna un sens. Este întotdeauna fie o lecție, fie un test, fie o plată pentru unele dintre acțiunile tale greșite, fie o plată în avans pentru fericirea viitoare. Cu cât treci prin asta mai demn, cu atât viața ta va fi mai bună. Conștientizarea și înțelegerea vor fi întotdeauna benefice. Prin urmare, bucură-te. Și vei câștiga plusuri pentru karma ta și îi vei enerva pe cei răi. Glumă, desigur. Dar fiecare glumă are partea ei de adevăr.

7. Dacă vorbesc despre tine tot timpul și nu te pot lăsa în pace, bucură-te. Ești un idol. Chiar și cu prefixul „anti”. Nu contează. Viața ta ți-a fost dedicată. De dragul tău, au renunțat la unele bucurii, au sacrificat timpul lor personal. Începi și închei ziua cuiva. Dețineți gândurile cuiva. E cool.

8. Viața este aranjată foarte armonios, logic, rațional și înțelept. Chiar dacă acum nu vezi niciun puzzle și nu înțelegi de ce se întâmplă într-un fel sau altul, nu este înfricoșător. Dacă ești tratat nedrept, calomniat, rănit – doar relaxează-te și ai încredere în înțelepciunea primordială a Vieții.

9. Dacă cineva se înfurie asupra ta, umple totul cu otravă – nu te supăra. Cunoașteți senzația de arsuri la stomac? Sau când ai înghițit ceva foarte acru? Doare și arde înăuntru, nu? Așa se simt oamenii care nu te doresc, plini până la refuz cu aceeași bilă otrăvită. Deci, indiferent cât de mult ți-ar face rău ție, ei își fac mai mult rău. Fii milostiv. Amintește-ți că ei sunt mai răi decât tine.

10. Tot ce vine de la noi ni se întoarce. Într-o formă sau alta. Datoriile neachitate tind să acumuleze dobândă. Și nu se întâmplă că, de exemplu, m-au jignit, așa că acum am o urâțenie nelimitată. Nu. Asta nu merge. Totul revine mereu. Toate dorințele, blestemele, acțiunile, cuvintele. Toate-toate. Prin urmare, dacă ești jignit, nu răspunde.

Unul învățat a spus odată: „Cum te tratează oamenii formează karma lor. Și modul în care reacționezi la asta este formează karma ta.” Prin urmare, nu acumulați dobândă la împrumut. Lăsați infractorii să vă plătească datoriile cu nedreptatea lor.