Zboară cu încredere! În spatele tău sunt 7 generații care îți formează aripile

În tine există o părticică din fiecare străbun. Fiecare dintre ei a trăit pentru ca tu să te naști. Fiecare dintre ei ți-a transmis cel mai important lucru – darul de a trăi.

Cele 7 generații din spatele tău – 128 de oameni, arată așa ca aripile unei păsări. Tu unde zbori? Încotro îți îndrepți puterea? Care scopuri merită efortul întregului și gloriosului tău neam?

În tine există o părticică din fiecare străbun. Fiecare dintre ei a trăit pentru ca tu să te naști. Fiecare dintre ei ți-a transmis cel mai important lucru – darul de a trăi. Restul o să ei singur. Viața este unicul dar, ce nu depinde de noi, noi doar o primim în dar de la cei care au fost înaintea noastră, de aceea ea nu are preț.

De noi depinde doar ceea ce vom face cu ea și asta nu-i deloc puțin. Atât timp cât există viață, e posibil orice. Folosește acest dar cu înțelepciune, doar pentru ceea ce dorești tu, ascultă-ți inima.

Și dacă vei rămâne vreodată singur, amintește-ți de cei 128 de străbuni din spatele tău, de cât sunt ei de mândri că au urmași și de faptul că ei ți-au oferit din puterea lor, obținută datorită capacității de a trece peste greutățile vieții.

Cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru tot neamul tău este să mergi pe calea ta, să trăiești o viață plină și să fii fericit. În fiecare inspirație este viață și în fiecare expirație e puterea străbunilor tăi.

Ești o pasăre. Întinde aripirile, încrede-te în viață, las-o să intre, simte-o și zboară. Zboară liber și ușor. Ești creat pentru iubire și fericire.