Viața devine ceea în ce crezi mai mult. Laureații Premiului Nobel te vor convinge!

Citește un articol interesant scris de John Assaraf, coautorul filmului “The Secret”, despre dovezile științifice despre influența gândirii asupra vieții noastre.

Câștigătorii premiului Nobel în domeniul fizicii au dovedit că, dincolo de orice îndoială, lumea fizică este un singur ocean de energie, care apare și dispare timp de o milisecundă, pulsând din nou și din nou.

Nu este nimic solid. Aceasta este lumea fizicii cuantice.

S-a demonstrat că numai gândirea ne permite să adunăm și să ținem împreună acele “obiecte” pe care le vedem în acest câmp de energie în continuă schimbare.

Deci, de ce vedem o persoană și nu un cheag de energie care clipește?

Imaginați-vă cum rulează un film. Un film este un set de cadre cu o frecvență de aproximativ 24 de cadre pe secundă. Ramele sunt separate printr-un interval de timp. Cu toate acestea, datorită vitezei cu care un cadru înlocuiește altul, apare o iluzie optică și credem că vedem o imagine continuă și în mișcare. Acum gândiți-vă la televizor.

Tubul catodic al unui televizor este pur și simplu un tub cu o mulțime de electroni care au lovit ecranul într-un anumit fel și astfel creează iluzia formei și mișcării.

Așa se fac toate obiectele. Avem 5 simțuri fizice (vederea, auzul, atingerea, mirosul și gustul). Fiecare dintre aceste simțuri are un anumit spectru (de exemplu, un câine aude un sunet într-un interval diferit de tine, un șarpe vede lumină într-un spectru diferit de tine și așa mai departe).

Cu alte cuvinte, simțurile percep energia din jur dintr-un anumit punct de vedere limitat și, pe această bază, construiește o imagine. Aceasta nu este o imagine completă și deloc precisă. Aceasta este doar o interpretare. Toate interpretările noastre se bazează exclusiv pe “harta interioară” a realității care a fost formată aici, și nu pe adevărul obiectiv. “Harta” noastră este rezultatul experienței acumulate pe parcursul vieții. Gândurile noastre sunt legate de această energie invizibilă și determină ceea ce formează această energie. Gândurile trec literalmente prin univers, particule cu particule, pentru a crea viața fizică.

Aruncă o privire în jur. Tot ceea ce vedeți în lumea noastră fizică a început ca o idee – o idee care a crescut așa cum a fost împărtășită și exprimată până când a devenit suficientă pentru a deveni un obiect fizic în mai multe etape.

Voi deveniți ceea ce credeti. Mai mult decât atât. Viața ta devine ceea ce crezi tu mai mult. Lumea este în sensul literar al cuvântului o oglindă care vă permite să testați în planul fizic ce credeți că sunteți cu adevărat … Până când nu vă schimbați punctul de vedere.

Fizica cuantică ne arată că lumea din jurul nostru nu este ceva rigid și neschimbător, cum pare. Dimpotrivă, este ceva în continuă schimbare, construit pe gândurile noastre individuale și colective. Ceea ce considerăm a fi adevărat este de fapt o iluzie, aproape un truc de circ. Din fericire, am început deja să dezvăluim această iluzie și, cel mai important, să căutăm oportunități de a o schimba.

Din ce constă corpul tău? Corpul uman este format din nouă sisteme, incluzând circulația sângelui, digestia, sistemul endocrin, sistemul muscular, nervos, reproductiv, respirator, schelet și tractul urinar.

Din ce sunt formate ele? Din țesuturi și organe.

Din ce sunt formate țesuturile și organele? Din celule.

Din ce constau celulele? Din molecule.

Din ce sunt formate moleculele? Din atomi.

Din ce sunt formați atomii? Din particulele subatomice.

Din ce sunt formate particulele subatomice? Din energie!

Tu și cu mine suntem energie pură – lumina în cea mai frumoasă și inteligentă întruchipare a ei. Energia este în continuă schimbare sub suprafață, dar este sub controlul intelectului tău puternic. Sunteți o mare stea și o ființă umană puternică.

Dacă v-ați putea vedea sub un microscop electronic puternic și ați putea efectua alte experimente asupra dumneavoastră, ați fi convinși că voi constați dintr-o grămadă de energie în continuă schimbare sub formă de electroni, neutroni, fotoni și așa mai departe.

În mod similar, tot ce vă înconjoară. Fizica cuantică ne spune că este actul observării unui obiect care o face să fie acolo și unde și cum îl vedem. Obiectul nu există independent de observatorul său! Deci, după cum puteți vedea, observațiile dvs., atenția față de ceva și intenția dvs. creează acest obiect.

Acest lucru este dovedit de știință. Lumea noastră constă din spirit, minte și trup. Fiecare dintre aceste trei elemente, spirit, minte și corp, îndeplinește o funcție unică și nu este accesibilă celorlalți. Ceea ce văd ochii și simte corpul nostru este lumea fizică, pe care o vom numi trupul. Organismul este un efect creat de rațiune.

Motivul este gândul. Organismul nu poate crea. El doar poate simti și să simtă doar … Aceasta este funcția sa unică. Un gând nu poate simți … poate să inventeze, să creeze și să explice. Este nevoie de lumea relativității (lumea fizică, trupul) pentru a simți.

Spiritul este toată ființa, ceea ce dă viață gândirii și trupului. Corpul nu are putere să creeze, deși dă o astfel de iluzie. Această iluzie este cauza multor dezamăgiri. Corpul este doar un rezultat și nu este în puterea lui de a provoca sau de a crea ceva.

Cheia tuturor acestor informații este ocazia să învățați să vedeți universul în mod diferit, pentru a întrupa tot ceea ce doriți să realizați în viața voastră adevărată.