Scapă de ele! Vezi ce lucruri în bucătărie acumulează negativitate

Bucătăria este cel mai sacru loc din casă. Prin ea energia se infiltrează în fiecare cameră. Deci, dacă bucătăria ta este plină de o aură pozitivă, întreaga casă va fi așa. Totuși, dacă aura este negativă, atunci nu poți scăpa de necazuri. În acest articol îți vom relata cum să cureți casa de energie negativă și de ce articole de bucătărie trebuie să scapi urgent.

Cum să-ți cureți casa de energie negativă

Dopuri de vin

Oamenilor le place să colecteze și să păstreze lucruri pentru a se răsfăța din când în când cu nostalgii plăcute. Cu toate acestea, nu toate lucrurile păstrează în sine doar energie bună. În unele cazuri, câmpul energetic al lucrurilor drăguțe sau suvenirurilor este saturat de negativitate, iar dopurile de vin nu fac excepție. Din păcate, ele sunt capabile să acumuleze o aură de ceartă și sărăcie. Deci, dacă ai câteva dopuri de plută întinse în bucătărie, aruncă-le imediat.

Produse stricate

Toate produsele care au depășit data de expirare sunt potențial dăunătoare pentru persoanele care locuiesc în casă. Copiii mici sunt deosebit de sensibili la aura lor.

Recipiente pentru depozitarea alimentelor

Tot felul de recipiente din plastic sau sticlă simplifică foarte mult viața gospodinelor. Cu toate acestea, nu trebuie să cumperi mai multe recipiente decât ai nevoie pentru utilizarea zilnică. În containerele goale, persistă o aură de sărăcie și conflict.

Veselă veche

De multă vreme deja tânăra generație nu mai păstrează în dulapuri veselă pentru ocazii speciale. A venit moda pentru minimalism și practic. Deci, pur și simplu nu este nevoie să depozitezi farfurii și pahare vechi. Poți oricând să mergi la un magazin din apropiere și să iei seturi noi. Vesela nouă atrage succesul și prosperitatea casei, dar cea veche, care adună praf de ani de zile, împiedică curgerea energiei bune.

Dacă vrei ca toți cei din casă să fie fericiți și sănătoși, asigură-te că scapi de aceste lucruri. Amintește-ți de importanța bucătăriei ca sursă de energie pentru întreaga casă.