Vei fi fericit și prosper, dacă vei respecta aceste 10 legi ale Universului

Universul are propriile legi și reguli. Dacă vrei să fii fericit și prosper, ar fi mai bine să le respecți. Omul nu poate trăi în armonie, atunci când încalcă aceste legi. Reține-le!

1. Legea schimbului de energie

În toate aspectele vieții trebuie să se respecte un echilibru. Dacă ceva a venit, înseamnă că ceva a plecat. Pentru a primi ceva, trebuie să renunți la altceva. De exemplu, nu vei putea să îmbogățești, dacă nu vei cheltui bani. Banilor nu le place să stea pe loc. Așa se întâmplă și în chestiunile amoroase. Dacă vrei să fii iubit, iubește.

2. Legea rugăminții

Dacă nu ceri nimic de la viață, nu primești nimic. Formulează o dorință concretă și roagă Universul să ți-o îndeplinească.

3. Legea cauzei

Nu e nimic întâmplător în viață. Totul are un motiv și se ascunde după acțiunile, gândurile și faptele noastre. Caută cauza mereu în tine.

4. Legea atracției

Ai auzit despre faptul că lucrurile asemănătoare se atrag? Tu atragi ceea ce ai în interior. Cumperi lucruri ieftine, încerci să economisești în toate? Toate acestea vor fi în viața ta. Dacă vrei să trăiești bine, alintă-te.

5. Legea bumerangului

Toate acțiunile și faptele noastre se vor întoarce la noi sub o formă sau alta. Fă bine, dacă vrei să ajungi bine și ține minte că răul pe care l-ai provocat se poate întoarce la apropiații tăi.

6. Legea evoluției

Viața e în permanentă schimbare, de aceea trebuie să mergem înainte orice ar fi. Fii în pas cu timpul.

7. Legea diversității

Cu toții suntem diferiți. Acesta este un plus enorm, pentru că fiecare dintre noi are propria cale, care nu poate fi la fel ca a celorlalți.

8. Legea barierelor

Nimic nu se dă în viață pur și simplu. Dacă vrei să obții ceva, trebuie să treci peste barierele pe care ți le pune în față Universul.  Când vei trece de ele, vei ajunge acolo unde îți dorești!

9. Legea alegerii

Întotdeauna există o alegere. Poți accepta sau poți refuza. Dar ține minte că fiecare dintre noi poartă răspundere pentru alegerea făcută.

10. Legea bogăției

Noi avem atât cât credem că merităm. Crezi că ești un ratat? Așa vei fi. Crezi că ești o persoană demnă? Asta vei primi. Ai grijă la gânduri, ele se materializează!