Vedere de jos: 10 fotografii-motive, pentru care proprietarii de pisici au nevoie de o masă de sticlă!

Pisicilor le place să aleagă locuri mai puțin obișnuite unde să se relaxeze sau să se spele. Dacă nu e corpul stăpânului, e un obiect din casa acestuia.

O pisică așezată pe o masă de sticlă vă permite să vă uitați la lucruri familiare dintr-un nou punct de vedere. Uitați-vă la aceste fotografii și vă asigurați dispoziție bună pentru toată ziua.

Apropo, dacă ai acasă o pisică, trebuie să ai și o masă transparentă.

Iată o selecție de fotografii amuzante!

1.Această pisică pare să se simtă destul de confortabil.

2.Acest animal de companie se relaxează, dar nu își pierde vigilența. Uită-te la privirea lui.

3.Pisicile sunt înzestrate în mod natural cu flexibilitate, așa cum demonstrează acest animal de companie, care practic s-a transormat într-un lichid care a luat forma vasului.

4.Observatorul.

5.Acel moment când numărul ridurilor doar măresc nivelul drăgălășeniei.

6.Pisica este confuză – acest pat este cam tare!

7.Economisiți energia pentru activitățile de curățenie – aveți un asistent personal care șrege sticla. Lucrează bine, nu lasă urme.

8.Cineva are obraji prea pufoși.

9.O altă fotografie din seria “Cats-Wipers”.

10.Ea nu e vinovată, masa singură s-a băgat sub ea.

După cum puteți vedea, fotografiile amuzante ale pisicilor pe masa de sticlă sunt uimitoare. Ele dau emoții pozitive pentru o lungă perioadă de timp. Încă vă îndoiți dacă aveți nevoie de o astfel de masă pentru animalul dvs. de companie?

Imaginați-vă cât de multe fotografii deosebite puteți face. În plus, multe pisici pur și simplu adoră să-și petreacă timpul și să doarmă pe o suprafață de sticlă atât de netedă.