I s-a făcut milă de un străin care îngheța în stradă și după o lună a devenit soție de milionar!

Iulia era dintr-o familie simplă, iar când tatăl ei a murit, ea și mama ei au trecut printr-o perioadă foarte grea. După ce a absolvit școala, ea nu a abandonat visul de a deveni avocat. Dar, a fost nevoită să studieze cu frecvență redusă și în același timp să lucreze.

Fata s-a angajat ca vânzătoare la un magazin alimentar. Salariul era mic, dar cel puțin avea de pâine și în plus, era lângă casă. În ultima vreme, mama ei se îmbolnăvea tot mai des, iar ea trebuia să îngrijească de ea.

Într-o seară, închizând magazinul ca de obicei la unsprezece, a observat un bărbat așezat pe trepte. Probabil a băut prea mult și dormea acolo. Dar afară era iarnă, iar el era îmbrăcat doar într-un pulover.

Pe alături treceau oameni, dar nimeni nu întorcea capul spre acel tip. „Va îngheța…” se gândi Iulia. A încercat să-l ghiontească, dar el se uita la ea cu o privire indiferentă și părea că în gând, el se afla pe altă planetă. Iulia a oftat și a făcut ceea ce multor oameni le-ar părea absolut stupid, l-a ridicat pe bărbat, l-a apucat strâns și l-a târât la ea… acasă. Bine că avea de mers doi pași.

Ce-i drept, acasă a fost nevoită să o liniștească pe mama ei, care a fost șocată de faptul că fiica ei, corectă din toate punctele de vedere, a adus deodată un bărbat beat în casă.

Când Iulia s-a trezit, nu mai era nici urmă de a lui în casă. Mama i-a spus că atunci când s-a trezit, bietul de el și-a cerut scuze de o mie de ori, a spus că i s-a întâmplat pentru prima dată. A băut cu niște necunoscuți într-un restaurant, i s-au tulburat mințile și apoi a fost jefuit. Îi este recunoscător Iuliei pentru salvare, dar îi este rușine să o privească în ochi. Așa că a fugit înainte ca ea să se trezească.

Trei zile mai târziu, el o aștepta din nou la intrarea în magazin. Nebăut, frumos și îmbrăcat elegant. În spatele lui stătea o mașină scumpă. „Vreau să îți mulțumesc personal!” – i-a spus bărbatul, prezentându-se ca Roman.

El a invitat-o la restaurant, ea a căzut de acord să meargă la o cafea. El a cerut permisiunea să o sune, ea nu i-a permis. Dar când a sunat-o și i-a spus că o așteaptă la parter, ea a zburat pe scări în papuci de cameră. Cu inima nu te pui, chiar dacă ea se îndrăgostește de primul apărut în cale.

După câteva luni, el i-a îmbrăcat inelul pe deget, apoi i-a făcut propunerea. „Fac asta ca să nu reușești să spui „Nu”!” – i-a spus Roman. „Nici nu aveam de gând!” – i-a răspuns Iulia.