Un psihoterapeut scrie mici povestiri despre bărbații pe care i-a consiliat

Psihoterapeutul rus Aglaya Dateshidze are un hobby neobișnuit: scrie povestiri filozofice despre „fetele și băieții mari”. Fie sunt istorii bazate pe mărturiile oamenilor care au fost la consiliere, fie sunt scrise după istoriile persoanelor din anturajul său.

Mini-poveștile descriu caracterele, problemele, dezamăgirile, bucuriile, defectele și calitățile oamenilor. Citiți mai jos 15 istorii în care îți vei regăsi prietenii, iubitul, tatăl sau soțul.

1.Era un băiat, care credea că viața este un labirint de piatră în care există o intrare, o obligație și o ieșire. Apoi a înțeles că în viață găsești o grămadă de pietre din care îți poți construi orice dorești, inclusiv un labirint.

2.Un bărbat a întâlnit o femeie aproape perfectă: frumoasă, inteligentă, de succes, plină de viață, educată și cu avere. Pe scurt, o femeia la care visează aproape orice bărbat. Din păcate, ea avea și câteva dezavantaje. Femeia voia mereu să comunice, să petreacă timpul liber împreună cu iubitul ei, să fie iubită și prețuită. Desigur, aceste lucruri erau complet inutile într-o relație, se gândi bărbatul, dar nu există perfecțiune în lume…

3.Acest bărbat a învățat o lecție convenabilă și anume dacă le spui femeilor: „Bună dimineața!”, „Cum ești?”, „Ești foarte frumoasă!”, „Eu am înțeles totul!”, „Bine, bine”, „Te iubesc” și pe lângă cuvintele siropoase, va zâmbi cu delicatețe, va primi tot ce-și dorește și va face ce va dori.

4.Trăia un bărbat a cărui soție era mereu panicată. Mereu se gândea el: De ce se panichează atâta? Ei bine, îl sună mereu de la bancă pentru că nu a achitat creditul, ei și ce dacă îi amenință că vor fi evacuați din casă, ei și ce dacă îl sperie că va ajunge după gratii? Cel mai important lucru este că o iubește și că pastele nu s-au terminat încă. Este dăunător pentru ea să-și facă griji, mai ales că trebuie să nască în curând – al treilea copil.

5.Era un băiat. Acesta avea foarte puține probleme, deoarece, încă în copilărie, învățase o regulă simplă: dacă vrei să fii erou, atunci asta te va costa.

6.Era un băiat, care avea o sănătate precară, iar de acest lucru mereu îi amintea mama sa. După ce băiatul a crescut, iar mama sa a murit, din păcate, sănătatea acestuia s-a îmbunătățit considerabil, deoarece nu era cine să-i spună că nu este sănătos.

7.Un băiat a întâlnit odată un profesor recunoscut și lăudat de toți. Băiatul se uita la profesor și nu înțelegea de ce este atât de special? Și ce dacă este calm, emană liniște și fericire, este empatic, este informat și mereu se bucură de prezent, dacă ar fi putut zbura, mai înțelegea, dar așa…

8.Era un băiat, care le spunea tuturor că este liber, nu are nici o obligație și apoi s-a dovedit că el este de fapt complet abandonat.

9.Era un băiat, care mereu se grăbea: fie era la volan, fie în rând la magazin. Dar unde a ajuns, din păcate, el nu s-a grăbit niciodată.

10.De obicei, era imposibil să-l abordezi pe acest bărbat fără o manichiură perfectă și trei universități absolvite. În scurt timp, s-a dovedit că acesta trebuie îmbrățișat cu dragoste, ca toate obiecțiile să dispară.

11.Doi tineri aveau o relație, pe care o prețuiau mult. Pentru EA să prețuiești înseamnă să se trezească devreme, să facă curat, să gătească gustos, să se facă frumoasă și să-și aștepte iubitul de la serviciu. Pentru EL să prețuiești înseamnă să nu anunți dacă vii mai târziu acasă, să nu prea cheltui bani pe cadouri și să nu clarifici supărările. Apoi, ambii au înțeles că la început relației trebuie să fie discutate toate viziunile asupra vieții de cuplu.

12.Era un tânăr, care îi hrănea pe toți cei flămânzi și îi încălzea pe cei înghețați, apos s-a căsătorit. Imaginați-vă că această soție egoistă voia mai întâi ca ea și copiii lor să fie hrăniți și încălziți, și apoi soțul său să salveze lumea.

13.Era un bărbat care înțelegea și accepta totul. Și pe prima sa soție, care cerea să fie ajută în gospodărie, și pe a doua soție care mereu cerea bani, și pe a treia soție care mereu era geloasă pe amantele soțului. Chiar și pe amantele sale, care mereu plângeau că vor să devină soțiile lui, le înțelegea. Un lucru nu-i era clar, de ce femeile nu-l înțeleg pe el?

14.Era un băiat, care filtra în fiecare zi cu câte o fată, iar fiecare dintre ele încercau să-l cucerească. Fiecare voia să fie iubita lui, să primească atenție din partea lui și să cheltuiască banii lui. Dar băiatul nu avea dorință să iubească pe cineva și nici bani nu avea, iar unele fetele, ca întotdeauna, au o fantezie bogată care le distruge.

15.Odată, a existat un băiat perfect, și el s-a întâlnit cu o fată perfectă, doar că pe Internet. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt, dar nu s-au întâlnit în realitate, pentru că le era teamă să nu rămână dezamăgiți.