Un cuplu și-a amenajat biblioteca de acasă inspirându-se de pe internet! Rezultatul este surprinzător!

Proiecte există diferite. Cel mai important lucru de care trebuie să ții cont – este să le faci să devină realitate într-un mod corect. Amenajarea unei biblioteci acasă reprezintă o mare provocare, indiferent dacă locuința ta este una mare sau dimpotrivă, mai intimă.

Văzând o fotografie a unei biblioteci neobișnuite pe o rețea de socializare, un cuplu a decis să realizeze acest proiect chiar la ei acasă. O asemenea abordare poate părea puțin riscantă, însă nu și pentru acești doi!

Jess a fost creierul proiectului, iar soțul ei s-a ocupat de punerea în aplicare și personal a îndeplinit cea mai mare și dificilă parte a a lucrului.

Cu ajutorul unui coleg de-al ei, expert în grafică, Jess a luat toate măsurile și a pregătit panourile din lemn, necesare pentru realizarea proiectului.

După care, cei doi au amplasat toate elementele viitoarei biblioteci pe patru bucăți de material, unite împreună.

Ei au stabilit unghiurile necesare până au ajuns la rezultatul dorit. Abia după asta, elementele erau gata de a fi agățate pe perete.

Rezultatul final a întrecut toate așteptările cuplului!

Cea mai neobișnuită bibliotecă cu rafturi multe și încăpătoare, care conferă casei un aspect modern și un stil aparte.

Așadar, dacă vă aflați în plin proces de reamenajare, lăsăm ideea din acest articol să fie sursa de inspirație pentru acei dintre voi, care își doresc să renunțe la clasicul stil de design interior în favoarea unuia modern și elegant, chiar dacă e vorba doar de niște rafturi pentru mica bibliotecă de acasă.