Un bărbat s-a ”teleportat” în fotografiile sale din copilărie: Rezultatul arată ca un salt în timp!

Într-o zi, tânărului fotograf Conor Nickerson din Montreal, răsfoind albumul cu fotografii din copilărie i-a venit o minunată idee, care l-a făcut cunoscut în întreaga lume.

Conor s-a gândit să se teleporteze în locuri dragi inimii și să revadă oameni dragi. Desigur, din punct de vedere tehnic, acest lucra era imposibil, dar această dorință a fotografului se putea materializa printr-un proiect interesant cu ajutorul programelor moderne.

După ce a început proiectul, Conor și-a dat seama că are nevoie de mult mai mult timp și efort decât a crezut inițial. EL a trebuit să-și extindă cunoștințele despre posibilitățile și instrumentele din Photoshop. Cea mai dificilă etapă a fost crearea efectului de ”îmbătrânire” a noilor fotografii.

Conor și-a postat fotografiile pe un portal online și le-a explicat utilizatorilor cum a făcut asta. Reacția a fost instantanee! Un număr mare de oameni au vizualizat lucrările lui Nickerson și le-au găsit foarte reușite. Mulți au scris că într-adevăr arată ca o călătorie în timp. Imaginile arată foarte realiste și pot fi considerate ca imagini autentice de la sfârșitul anilor ’90.

1.1 an, 9 ani, 19 ani.

2.Parcă ar fi tata și fiul, dar e același om!

3.Conor mare îl acompaniază pe Conor mic!

4.Băieții se relaxează în grodină…băiatul, de fapt.

5.Conor a trebuit să lucreze și în privinșa garderobei ca totul să pară cât mai real.

6.Aici apare și mama.

7.Călătoria cu autobuzul și călătoria în timp…

8.Cum ar fi să te joci cu tine însăți?

9.Parcă sunt frați.

Dacă mașina timpului așa și nu a fost inventată, tehnologiile moderne din domeniul fotografiei îți pot asigura o călătorie în timp!