Un artist malaysian desenează pisici pufoase doar cu un stilou obișnuit (12 imagini)

În lume există numeroși oameni talentați, unii mai mult, alții mai puțin, însă atunci când fiecare își găsește individualitatea în artă, nu mai există niciun dubiu că merită titlul de artist. Kamvey Fong este un artist din Malaysia care și-a găsit nișa. Lucrările sale se deosebesc de a altor pictori și designeri. El desenează pisici pufoase!

Pentru a crea aceste pufoșenii, artistul nu folosește decât un stilou obișnuit.

Ceea ce le face deosebite este tehnica. Tânărul înșiră pe foaie zeci de mii de liniuțe, desenând astfel fiecare fir de păr al blănii.

El adaugă liniuțe una peste alta pentru a obține volumul.

Aceasta este o muncă destul de migăloasă. O lucrare A3 este realizată în câteva zile. Întrebarea e: pentru ce atâta efort?

Toate liniuțele de pe foaie sunt diferite, la fel cum și desenele. Fiecare dintre ele este o expresie a gândului, formei și ideii.

În acest fel, tânărul își realizează potențialul artistic.

Această ocupație îi ia destul demult timp și a devenit o parte obligatorie a vieții sale.

Fiecare lucrare a sa se face cu multă răbdare și nu are scopul de a aduce un venit.

Fong vrea să exprime cu ajutorul desenelor sale optimism și bucurie de viață.

Artistul recunoaște că această tehnică îl relaxează și îl calmează. Deși pentru cei nerăbdători aceste liniuțe ar părea un calvar, pentru el sunt o formă de exprimare și de liniștire.

Dacă simți că ai răbdarea și inspirația necesară, ai putea încerca și tu această tehnică. Cel puțin pe post de terapie, dacă nu în scop artistic. S-ar putea să descoperi un talent ascuns sau să scapi ușor de stres.