Uimitor: 3 celebrități de la Hollywood care au trăit mai mult de un secol

A trăi mai mult de un secol este o misiune imposibilă pentru majoritatea oamenilor de pe glob. Acești oameni însă nu doar au trăit peste o sută de ani, dar și au fost iubiți de milioane de oameni. Numele lor a rămas în istoria cinematografică mondială.

Gloria Stuart

Actrița americană Gloria Stuart a trăit exact 100 de ani, dintre care 70 a jucat în filme. Are o listă extrem de lungă de filme în care figurează, însă unul dintre cele mai populare roluri a fost cel al Rosei Dawson din Titanic. Pentru acest rol, actrița a primit foarte multe premii, inclusiv a fost nominalizată la Oscar. Ea a fost și cea mai în vârstă actriță nominalizată vreodată la Oscar.

Kirk Douglas

Minunatul actor a trăit 103 ani. S-a născut la New York și a studiat la Academia de Arte. Pentru rezultate remarcabile la învățătură a beneficiat de bursă, care i-a prins foarte bine, întrucât material o ducea prost. Douglas a început să se filmeze în anii 40 și chiar de la primul rol cariera sa a mers doar în ascensiune. Unul dintre cei mai populari fii ai săi este Michael Douglas, ceilalți fii la fel se ocupă de cinematografie, fiind producători. Când a decedat, averea lui Kirk Douglas a fost repartizată în scopuri de binefacere.

Julie Gibson

Cântăreața, prezentatoarea și actrița Julie Gibson a trăit 106 ani. Avea și un pseudonim – Camille Soray, ea a debutat în viața de artist ca și prezentatoare la radio, dar a visat întotdeauna la cinematografie. După ce a primit primul rol, lista s-a completat cu circa 30 de roluri de film și televiziune. A decedat în 2019, având și o carieră de cântăreață în spate.