Tu prinzi viață prin implementarea ideilor care-ți trec prin minte: magia ideilor umane

Ați încercat vreodată să numărați câte idei diferite vă vin în minte într-o zi sau într-un an? Și câte dintre ei se transformă în realitate?

Te-ai întrebat vreodată de ce îți vin în minte exact aceste idei?

Deci, de fapt, fiecare idee ești tu. Mai precis, una dintre particulele tale, în formă incipientă.

Când dai viață ideilor, devii tu însuți. Cu cât mai multe idei îți rămân în cap și nu găsesc o metodă de a deveni realitate, cu atât nu ești tu însuți pentru mult timp.

Tu ești ideile tale. Dar numai în forma implementată.

Încearcă să implementezi acest credo în viața ta:

Eu prind viață prin implementarea ideilor mele. Acesta este cel mai bun lucru care mi se poate întâmpla.

Scoate-ți ideile din minte și dă-le viață. Căci prin acestea prinzi și tu viață, te manifești, împlinești ideea de Univers pe cheltuiala ta.

În timp ce trăiești în rolul unui gânditor și ai idei bune în cap, dar consideri că: „Astăzi este luni, nu e o zi bună pentru a face asta. Acest lucru nu este destinat să devină realitate până când nu-i vine timpul. Mi-au venit în minte niște prostii” – nu ești tu însuți și nu mergi înainte, nu te cunoști pe tine și oportunitățile tale, nu faci greșeli și nu întâlnești fericire suplimentară, un impuls de energie și miracole. Veți rămâne în urma vieții și a propriei fericiri, nu veți întâmpina succesul și satisfacția în viața.

Astfel de oameni, care-și duc la bun sfârșit implementarea ideii, sunt conectați cu Universul, cu cursul vieții, cu tot ce se întâmplă în jur. Sunt în flux. Când o persoană este în flux, atunci primește mai mult, mai bine, ceea ce are nevoie.
Între timp, alții se gândesc la o idee ani de zile, amânând-o pentru totdeauna, amânând-o pentru mai târziu, analizând-o din toate părțile, viața curge și se mișcă separat de ei.

Este ca și cum mergi pe o bicicletă: dacă te așezi pe ea, atunci trebuie imediat să conectați balanța, să echilibrați, să țineți volanul și să vă mișcați picioarele în același timp. Nu există timp să stai și să te gândești, ci doar cum ar trebui să mergi și în ce moment cu ce picior să pedalezi.