Trucul care o să-ți mențină aroma parfumului întreaga zi! Chiar dacă e unul ieftin!

Nouă, femeilor, ne place să adunăm colecții de parfumuri. Pentru vară, pentru iarnă, apă de parfum , apă de toaletă, mai scump, mai ieftin ș.a.m.d.

Se întâmplă deseori să ai un parfum preferat, care nu-și menține mirosul toată ziua, de aceea îl porți cu tine oriunde și te stropești cu el la prima ocazie. Acest lucru nu doar că duce la irosirea rapidă a flaconului, dar și la deranjarea celor din jur care sunt mai sensibili la mirosuri (în special, când e vorba de arome neplăcute pentru ei).

Trebuie să recunoaștem că aromele sunt o plăcere pentru femei, dar și o metodă îmbietoare de atracție pentru bărbați. De aceea, e o mare scăpare să nu cunoști acest truc.

Deci, ce trebuie să faci ca mireasma parfumului tău să nu dispară peste zi?

Vei avea nevoie doar de două lucru elementare: parfum și vaselină!

În primul rând, aplică un strat subțire de vaselină în zonele pe care adesea te parfumezi: încheieturi, gât, decolteu ș.a. apoi stropește cu parfum în aceste locuri.

Secretul vaselinei în acest caz este că aceasta se comportă ca o bază pentru machiaj. Ea face ca mirosul să rămână blocat în piele, iar aroma să fie moderată pe tot parcursul zilei ( nu puternică la început și aproape insesizabilă spre final).

Parfumul se păstrează cel mai bine în uleiuri, grăsime, de aceea, de pe pielea uscată ele se evaporă extrem de repede.

Așadar, de acum încolo vei putea ajuta parfumul tău să-și facă mai bine treaba, în plus că va fi și o economie foarte bună!