Totul se întâmplă cu un motiv: nu există coincidențe sau accidente

Ai întâlnit un vechi prieten? Ai văzut pe cineva făcând sau spunând același lucru ca și tine? Ți s-a întâmplat ceva neașteptat? Te întrebi dacă ai fi putut evita asta? Ei bine, nu ar trebui să vă puneți aceste întrebări, deoarece orice combinație de circumstanțe poartă un anumit mesaj.

De fapt, nu există accidente, există doar sincronicitate – momentul când totul se întâmplă dintr-un motiv anume.

Sincronicitatea și justificarea științifică a coincidențelor

Totul în această viață este interconectat – oricare accident și orice combinație de circumstanțe.

Totul ține de sincronicitate. Universul îți trimite în mod constant semnale, fie că este o zi perfectă în care totul îți merge cât mai bine posibil, fie că este vorba de o „dâră neagră” cu multe coincidențe ciudate.

Sincronicitatea poate descrie tot ceea ce apare și se întâmplă la un anumit moment. Acest lucru se aplică atât oamenilor, cât și lucrurilor.

Cunoașteți proverbul: „Profesorul apare când elevul este pregătit”? Aceste cuvinte sunt grozave pentru a explica sincronicitatea. Când ești sincronizat cu ceea ce-ți dorești cu adevărat, este mai probabil să obții acel lucru, decât oamenii care doar speră se întâmple vreo coincidență ca să se întâmple ceva.

Tu și lucrul pe care îl dorești sunteți pur și simplu reglați la aceeași frecvență și apoi totul se face în sincron.

Modalități de stabilire a sincronicității

Acum că înțelegeți cum funcționează sincronizarea, este timpul să aflați că puteți seta singur sincronizarea. Și aici te întrebi: „Dar cum pot face asta?”.

Sincronicitatea funcționează cel mai bine cu oamenii care cred în ea. Prin urmare, mai întâi trebuie să credeți și să nu mai vorbiți despre faptul că fiecare eveniment este o coincidență sau un accident. În caz contrar, toate cuvintele tale vor trimite Universului un semnal spiritual slab, ceea ce este complet contrar puterii semnalului trimis către tine de Universul însuși, sincronizând tot ce te înconjoară.

Înțelegând esența sincronicității și privind lucrurile în consecință, ești capabil să intri în contact mai strâns cu sinele tău interior. După aceea, nu va mai fi nevoie să muncești atât de mult pentru a atinge un anume obiectiv. Vei crede doar în ceea ce îți dorești cu adevărat și vei lăsa ca acel lucru să se întâmple.

Să recunoaștem, sincronicitatea este doar o oglindă care reflectă toate convingerile și dorințele tale. Și dacă sunteți de acord cu legea sincronicității, veți putea trimite semnale mai puternice de natură spirituală.

În plus, vei deveni cea mai bună versiune a ta, hotărât și încrezător în tot ceea ce întreprinzi. Mai simplu spus, înțelegerea esenței sincronicității promovează armonia în tot ceea ce cauți, precum și „înțelegerea” a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Schimbați cursul evenimentelor și oportunitățile vor începe să lucreze pentru dvs

Dacă cunoașteți și credeți în Legea lui Murphy, sunteți deja pe drumul cel bun pentru a înțelege sincronicitatea. Toată lumea știe că, dacă ceva nu merge bine, poate dura pentru totdeauna.

Ideea din spatele acestui lucru este că sincronicitatea poate funcționa și împotriva ta. Dar dacă te aștepți să se întâmple ceva rău și crezi în continuare în legea lui Murphy, atunci ești în sincronizare cu negativitatea ta interioară.

Rațiune științifică pentru o întâlnire întâmplătoare

Te-ai întâlnit cu o persoană nouă? Crezi că este o coincidență, noroc sau o șansă? Răspunsul corect trebuie căutat în justificarea științifică a unor astfel de întâlniri. Există întotdeauna un motiv pentru orice, inclusiv pentru a întâlni pe cineva sau a obține o anumită experiență. Și coincidența este doar ficțiune.

Există o relație strânsă între trecut, prezent și viitor. Și chiar dacă uneori nu suntem conștienți de tot ce ni se întâmplă, există totuși un motiv pentru asta. Și același motiv la un moment dat ne va deveni clar.

Concluzie

Carl Jung a spus: „Acțiunea sincronicității este permanentă pentru cei care doresc să o vadă”.

De aceea, puteți începe să vedeți sincronicitatea în oameni, numere, incidente și multe altele. Privește asta ca pe o încercare a Universului de a te învăța ceva nou, de a ajunge la tine și de a-ți oferi sprijinul și dragostea lui. Acceptă existența sincronicității și începe să trăiești cu sens!