Totul este posibil, dacă vrei: 16 oameni care și-au schimbat viața în mod drastic

Este întotdeauna mai ușor de spus decât de făcut, dar acest adevăr nu este la îndemâna tuturor. Cel mai simplu este să sfătuiești o persoană să slăbească, pentru că, după unii, este atât de ușor de făcut sau, dimpotrivă, să-l chemi să se îngrașă, altfel arată prea slab. Și astfel de situații sunt foarte frecvente. Din păcate, oamenii nu cred că o persoană încearcă, deoarece în spatele supraponderalității, anorexiei sau dependenței, uneori există probleme psihologice și alte dificultăți care nu sunt atât de ușor de depășit. Și pentru a-i inspira pe toți cei care sunt pe drumul către o viață fericită, am adunat fotografii cu oameni care s-au schimbat în bine, depunând mult efort în asta, ceea ce cu siguranță a meritat.

„De șase luni am fost complet eliberat de anorexie și bulimie. Recuperarea este posibilă, crede-mă!”

Fata a scris că totul a început cu probleme emoționale, care i-au afectat în cele din urmă starea fizică. Imboldul pentru a-și pune sănătatea în ordine, pentru ea a fost visul de a lucra în domeniul medical.
„Acum lucrez în industria sănătății și am un fiu și un soț minunat”, a scris ea.

„După 10 ani de dependență, închisori și dezintoxicare, am în sfârșit o slujbă de care sunt mândru, un scor bun de credit, prima mea mașină și un acoperiș deasupra capului.”

Autorul fotografiei a glumit că în fotografie se află tehnic într-o groapă, dar iese din ea în fiecare zi, ceea ce este și simbolic.

„Toată viața am avut dinți urâți, dar acum 2 ani am decis să fac ceva în privința asta și iată rezultatul”

Este greu să nu fii surprins de modul în care s-a transformat un tip chipeș după ce și-a corectat dinții. Autorul fotografiei a scris că tratamentul l-a costat aproximativ 8.000 de dolari.

„M-am întors la facultate săptămâna trecută. Au trecut 13 ani și o iau de la zero”

Dorința acestui tip de a obține o profesie este respectată. El a scris că intenționează să-și finalizeze diploma de licență în 7 ani, în timp ce lucrează cu normă întreagă.

„Înainte și după dieta keto și antrenament. Stânga – 2019, dreapta – 2021″

Arată grozav, de parcă în 2 ani a aruncat 20 de ani!

„Obișnuiam să sufăr de anorexie și aveam probleme grave de sănătate mintală, dar am făcut efort și m-am schimbat”

Fata a scris că în fotografii compară starea ei actuală cu felul în care arăta la începutul anului 2020.

„După ce am fost “gospodină” timp de 6 ani, am intrat la facultate ca un bărbat de 35 de ani, și iată-ne împreună cu fiul meu care merge la grădiniță (se duce pentru prima dată la grădiniță). Am reușit!”

„Am lucrat câțiva ani în îngrijirea copiilor când soția mea a rămas însărcinată cu al doilea fiu al nostru, acum copiii noștri au 5 și 13 ani. Mi-a plăcut această meserie mai mult decât oricare alta, dar, din păcate, aici nu poți face mulți bani. După multe discuții, eu și soția mea am decis că voi merge la facultate. Aceasta este cea mai bună și mai inteligentă decizie din viața mea, nu regret nimic ”, a scris bărbatul.

„După 30 de ani de plăți ipotecare, am plătit în sfârșit datoria. Acum este totul al nostru.”

Imaginați-vă, 30 de ani lungi de plăți și griji. Aceasta este o adevărată eliberare! Chiar și Andy Dufresne de la The Shawshank Redemption a petrecut mai puțin timp în închisoare.

„Eu în noaptea în care am fost arestat pentru droguri și eu după 6 ani de viață curată”

„Lumea trebuie să știe că dependența este gravă, dar există întotdeauna speranță. Am avut de ales: fie să mă omoare, fie să o folosesc ca motivație. Vreau să fiu deschis pentru ca alții care se luptă să știe că nu e de ce să-ți fie rușine ”, a scris autorul fotografiei.

„Din 2018, sunt complet curat, treaz și iubitor de viață. Dacă eu pot, atunci oricine poate. Nu cedați niciodata!”

Autorul fotografiei a scris că în trecut era dependent de droguri, dar din 7 martie 2018 a început să-și schimbe complet viața.

„Este o nebunie să realizezi că aceste fotografii sunt ale aceleiași persoane”

Autorul fotografiei a obținut acest rezultat în 3 ani de muncă grea. Acum el are 32 de ani, iar în 3 ani a slăbit de la 132 la 95 kg (-37 kg).
Autorul fotografiei: „M-am simțit absolut dezgustat când m-am uitat în oglindă. Eram hotărât să slăbesc pentru că uram felul în care arăt. În plus, odată ce începi să vezi rezultate, este foarte motivant!”

„M-am eliberat dintr-o căsnicie nesănătoasă și m-am regăsit! Numărul de kg nu a fost niciodată atât de plăcut ca acum.”

Cu o înălțime de 161 cm, într-un an și jumătate, femeia a slăbit de la 86 la 54 kg (-32 kg).
Când i s-a cerut să-și împărtășească planul de a se pune în formă, femeia a răspuns: „Fă exerciții de tip “bicicletă” și yoga în fiecare zi. Și, în sfârșit, am găsit medicamentele psihotrope potrivite!”

„Sunt treaz de 65 de zile. M-am lasat de fumat după 15 ani de dependență de nicotină și mă pregătesc pentru un semimaraton”

În total, bărbatul a slăbit 7 kg, dar slăbirea nu era scopul lui principal, pentru că în primul rând dorea să renunțe la alcool și să-și facă ordine în viață. Acum are 35 de ani.

„Așa am început să am grijă de mine, după 5 luni de dependență”

„Recăderea a făcut, de asemenea, parte din călătoria mea. Anterior, nu mai folosisem de 2 ani, dar anul trecut m-am stricat, iar după 10 luni eram mai jos decât eram. Să știi doar că e în regulă, dar greu. Încă mă lupt și trebuie să-mi amintesc de ce fac asta. Motivul principal este că drogurile îți fură fericirea și îți sug viața”, a scris ea.
Fata a mai indicat că acum are 25 de ani.

„2019 —> 2021. Așa arată recuperarea mea după o tulburare de alimentație și TOC. Credeam că umerii mei sunt musculoși, dar acum îmi dau seama că percepția mea era puțin, uh, distorsionată. Sunt mândră de ceea ce am realizat și fericită că sunt acolo unde sunt acum.”

Acum fata are 18 ani și în câțiva ani s-a îngrășat de la 37,5 la 63,5 kg (+26 kg).
„Îmi este foarte greu să mă uit la pozele din acele vremuri, dar tot ceea ce trecem în viață face parte din călătoria noastră și am învățat să apreciez chiar și cele mai rele zile ale mele. Eram eu însumi așa cum sunt acum, dar acum sunt mai puternică, mai încrezătoare și de 100.000 de ori mai fericită și mai liberă decât oricând.”

„În 3,5 ani am slăbit 122 kg și astăzi mi-am luat diploma de master și sunt incredibil de mândră de cât de departe am ajuns”

Cu o înălțime de 168 cm, femeia a reușit să slăbească de la 192 la 70 kg (-122 kg)!
Femeia a scris că de ceva vreme s-a îngrășat în jur de 2 kg, dar este fericită și sănătoasă.