Tehnica NLP : „Faci ca persoana potrivită să apară în viață”

Nu este un secret faptul că apariția unei persoane potrivite ne poate schimba radical viața. Uneori este suficientă o întâlnire, un apel telefonic sau chiar un mesaj. Dar cum să atragi o astfel de persoană în viața ta? Despre acest lucru vom vorbi mai jos.

Apariția persoanei potrivite în viață fiecărui om este un eveniment de mare importanță. Nu este surprinzător faptul că supraestimând importanța întâlnirii cu o astfel de persoană, doar o îndepărtăm și dimpotrivă, reducând importanța, obținem ceea ce ne dorim.

Există un număr mare de abordări și modalități de a ne gândi într-un mod corect cu privire la scopurile propuse. Acestea trebuie să fie pozitive, să apară în contextul potrivit și sub control personal.

Mai jos vă vom descrie tehnica NLP cu ajutorul căreia să atragi în viața persoanele potrivite. NLP este o programare neurolingvistică răspândită în toată lumea prin metode de control mintal.

1.Un țel important.

Gândiți-vă la cel mai important obiectiv în acest moment. Verificați ce reprezintă dorința dumneavoastră, gândiți-vă ce doriți să obțineți, nu de ce doriți să vă eliberați.

De asemenea, verificați dacă vă puteți imagina dorința sub forma unui film cu dumneavoastră în rol principal. Acest film vă face să vă simțiți bine? Faceți un film irezistibil, adăugați efecte speciale: iluminare, muzică de fundal, cadre.

Imaginați-vă că ați realizat acest obiectiv într-o zi concretă. Verificați dacă viața va fi mai fericită dacă vă uitați la viitor prin ochii acestui film?

2.Resursa principală.

Care este cea mai importantă resursă, de care aveți nevoie, ca să faceți un film convingător despre dumneavoastră în realitate? Potrivit principiului Pareto, pentru multe evenimente, aproximativ 80% din efecte sunt produse de 20% din cauze. Astfel, dacă alegeți doar o resursă, vi se va oferi în 80% dintre cazuri un rezultat așteptat.

3.Panorama socială.

Unde în panorama dumneavoastră socială este reprezentată resursa despre care am vorbit mai sus? Uitați-vă în jur – resursele pot fi în sus, în jos sau chiar în spatele dumneavoastră. Observați în ce formă sunt reprezentate.

4.Persoana potrivită.

Imaginați-vă că o săgeată iese din imaginea resurselor necesare, iar după aceasta va apărea o persoană, pe care o așteptați. Imaginați-vă unde și la ce distanță a apărut imaginea persoanei potrivite.

5.Stabilirea unei relații.

Invitați această persoană importantă să meargă în panorama dumneavoastră socială. Determinați condițiile în care persoana respectivă este de acord să facă acest lucru.

Ce va trebui să faceți sau să-i dați în schimb? De exemplu, imaginați-vă simbolul unui cadou pentru persoana potrivită. Oferiți-i acest dar. Deveniți această persoană și luați un cadou de la dumneavoastră.

Fiind în poziția sa, dați-vă un dar în schimb. Fiți din nou înșivă și acceptați darul de întoarcere. Mulțumiți-vă și întrebați când întâlnirea aceasta va avea loc în realitate.

6.Studiați obstacolele.

Întrebați-vă dacă o parte din voi se opune să atrageți persoana potrivită în viața dumneavoastră? Există obstacole interne sau externe în acest sens?

În tehnica NLP se vorbește despre faptul că „universul este infinit de bun și plin de resurse, iar oamenii de care avem nevoie există și apar în viața noastră atunci când avem cu adevărat nevoie de ei”.