Te vei vedea ca în oglindă: 10 semne ale unei femei adevărate

O femeie adevărată este greu de recunoscut, ca regulă, este imposibil să sesizezi acest lucru la prima întâlnire. Dar dacă vrei să știi într-un timp cât mai scurt ce fel de femeie ai langă tine, trebuie să fii atent la următoarele semne.

Iată câteva caracteristici comune ale femeilor adevărate:

1. Își poartă singură de grijă

O femeie care e mândră de ea atrage atenția și respectul celor din jur. Aceasta își onorează responsabilitățile, este muncitoare și încrezătoare.

2. Se simte confortabil cu sine

O astfel de femeie își știe prețul și crede în forțele proprii. Ea e destul de deșteaptă pentru a înțelege că propria sa părere despre sine e mai importantă decât a celorlalți.

3. Este independentă

Altfel spus ea nu are nevoie de nimic. Propriile sale necesități nu depind de nimeni. Ea nu-ți va cădea la picioare pentru ca să-i asiguri necesitățile fizice, intelectuale sau financiare. Femeia adevărată este un partener egal într-o relație.

4. Nu este egocentristă

Ea oferă mai mult decât primește și acordă prioritate intereselor altor oameni. Tot de ce are nevoie o femeie adevărată într-o relație este iubirea, sinceritatea și respectul.

5. Nu este interesată de drame

Femeia adevărată nu joacă jocuri copilărești, nu toarnă gaz pe foc și nu te face gelos în mod intenționat. Ea urăște dramele inutile.

6. Ea îți propune să devii o versiune mai bună a ta

Doar o femeie adevărată știe de ce ești în stare și va contribui la dezvoltarea ta. Ea vrea ca tu să poți trece de propriile limite, pentru că te iubește și îți respectă abilitățile.

7. Ea este rațională în situațiile de conflict

Pentru că este o femeie rafinată, matură și deșteaptă, ea înțelege că uneori conflictele nu pot fi evitate. Ceea ce o deosebește de alte femei este faptul că rămâne rațională și echilibrată în orice situație. Ei îi plac compromisurile.

8. Este încrezătoare și deschisă

Ea nu se teme să-și expună părerea și să se conducă după propriile principii. Femeia adevărată are suficiente cunoștințe pentru a-și apăra convingerile.

9. Este adevărată chiar și în momentele de intimitate

O femeie adevărată nu este rușinoasă, ea o să-ți dea de știre când este gata pentru următorul pas. O să-ți spună ce-i place și ce nu. Ea abordează lucrurile intime la fel ca și pe celelalte: matur și reținut.

10. Crează o impresie bună

Cei apropiați o admiră și sunt mândri de ea. Are un caracter puternic, este deșteaptă, deschisă, sinceră și devotată. N-are cum să nu producă o impresie bună.