Te iubește sau nu? 5 semne clare că soțul s-a îndepărtat de tine

Viața de familie presupune multă muncă, dragoste și respect. Din păcate, există cazuri când soțul poate să-și schimbe comportamentul, iar aceste schimbări nu sunt deloc pozitive. Iată 5 semne că soțul nu mai este interesat de soția sa:

1. Nu este interesat de dorințele și nevoile tale

Este trist să realizezi că persoana ta iubită este indiferentă de tot ce ține de tine. El nu se interesează de ce vrei de la viață, de la dragoste și nici măcar nu vrea să afle. Chiar dacă îi spui direct de preferințele tale, el poate deloc să nu reacționeze sau să o facă foarte rar. În astfel de cazuri, femeia nu poate fi fericită.

2. Nu face nimic special pentru tine

Într-o familie sănătoasă, bărbatul vrea să facă totul ca femeia sa să se simtă iubită și apreciată. Pentru aceasta există mici gesturi de atenție, precum un buchet frumos de flori, o cutie cu ciocolatele tale preferate sau te ajută cu treburile casnice. Lipsa lor înseamnă înseamnă că nu simte nevoie să-și exprime cumva grija față de tine, ceea ce înseamnă că nu te apreciază. Nu-i pasă de ceea ce simți, de aceea nu există gesturi romantice – nici mari, nici mici.

3. Nu vrea să comunice cu tine

El nu vede necesitatea să te anunțe unde pleacă și când se va întoarce acasă. Decizii importante le ia de unul singur, fără să se intereseze de părerea ta. Intenționat nu îți răspunde la mesaje și apeluri telefonice. Un soț iubitor niciodată nu-și va ignora soția.

4. Vrea să-l asculți în tot

Un astfel de bărbat vrea ca femeia sa să-i fie în rol de slugă, aceasta trebuie mereu să-i gătească, casa trebuie să lucească, iar el să fie în centrul atenției. Pe scurt, trebuie să-i satisfaci toate dorințele și nevoile. Făcând toate acestea, el nici nu se va gândi la tine sau independența ta.

Căsătoria pentru el este ca o afacere, unde încearcă la maxim să reducă costurile și să crească veniturile. Chiar dacă tu încerci să faci totul cât mai bine, în final, este ca și cum el ar fi un angajator, iar tu un angajat.

5. Se comportă superior ție

Poți observa situații când îți spune niște lucruri care te face să te simți inferioară lui. Manifestând așa comportament, el se așteaptă la supunere din partea ta, ceea deloc nu înseamnă egalitate. Ar putea considera că bărbații sunt mai buni decât femeile sau pur și simplu crede că este mai bun decât tine. În orice caz, aceasta nu este gândirea unui soț adevărat.