Dacă te regăsești în aceste poze, atunci ai avut o copilărie adevărată

Pe timpuri, nu erau gadgeturi și internet, copiii căutau aventuri și aveau o copilărie adevărată. Vă voi prezenta câteva momente care sunt cunoscute de generația trecută. Tu ai făcut așa ceva?

Trambulina copilăriei mele

Vă aduceți aminte de aceste paturi din fier? Toți copiii iubeau să sară în ele, ele serveau în loc de trambulină. Părinții ne certau, dar noi oricum săream.

Voi ați făcut bărci?

Primăvara, nu este nimic mai plăcut decât să lansezi bărci pe apă și să te bucuri de faptul cum ele plutesc. Ne imaginam că suntem adevărați căpitani, care călătoreau pe mare și depășeau diverse obstacole.

Numai prietenii adevărați aveau permisiunea să intre în cabana improvizată

Construiam cabane împreună cu prietenii noștri, pentru noi întregul proces era magic. Cabana improvizată era cetatea noastră, unde numai prietenii noștri erau lăsați să intre, intrarea era interzisă străinilor.

Legendarul joc cu elasticul

Acum elasticul se găsește peste tot în vânzare, dar cândva era deseori improvizat. Atât pentru fete, cât și pentru băieți jocul cu elasticul era unul de primă necesitate.

Cu bicicleta prin băltoace

O altă preferință a copiilor este să meargă cu bicicleta prin băltoacele mari, iar murdăria să sară în toate direcțiile. Dar, câteodată ne opream în mijlocul unei băltoace și ne murdăream rău.

Cel mai mare secret

Un alt salut din trecut este secretul îngropat. Pentru asta trebuia să ai un ambalaj de la bomboane sau o sticlă, care trebuia să fie îngropată într-un loc secret.

Pistoale din lemn

Da, este adevărat că ne jucam cu pistoalele, numai că în loc de pistoale adevărate am folosit fantezia și imaginația și le făceam din lemn. Băieții organizau competiții în curte, era nevoie numai de trei bastoane și cuie pentru a le face.

Scrânciobul

Cea mai mare plăcere era când ne învârteam ca “soarele”. În special, primeam o doză bună de adrenalină când ne ridicam sus de tot. Sigur că ne traumam, dar oare acest lucru ne-a împiedicat să o facem?

O captură bună este o mândrie adevărată pentru orice băiat

Pescuitul este una din cele mai bune distracții. Cea mai mare dorință și realizare pentru băieți este prima, sau, de ce nu, cea mai mare captură.

  

Cum a fost copilăria ta?

Cunoști cum se numesc jocurile din fotografia de mai sus? Dacă da, scrie răspunsul în comentarii!