Te-a părăsit pentru totdeauna: 5 semne care vorbesc de la sine, că o persoană nu-și mai dorește să fie în viața ta

După încheierea oricărei relații, atașamentul față de o persoană poate rămâne. Se întâmplă că, în procesul de despărțire, o persoană reevaluează situația dintr-un unghi diferit și începe să i se pară că a fost o decizie proastă. Ca urmare, cineva vine cu ideea că puteți încerca să reluați comunicarea. Există două probleme aici:
-Acest proces nu este întotdeauna reciproc.
-Acest proces nu este întotdeauna rezonabil.

Se întâmplă atunci când o singură persoană mizează pe împăcare și „încearcă din nou”, în timp ce cealaltă a luat deja irevocabil decizia finală de a se despărți.

Nu contează cine a fost această persoană – un prieten, soț sau iubit. Atunci când nu există semne clare că simpatia reciprocă încă există, nu ar trebui să dai frâu liber imaginației și să nituiești iluziile minții.

“Iluziile sunt lucruri fragile. Atunci când intră în realitate, trebuie să fii atent la faptul că ele îți va lăsa o cicatrice.”

Nu ar trebui să vă gândiți la nimic de prisos, altfel va fi mai dureros mai târziu. Acceptă sfârșitul și începe ceva nou în altă parte.
Am adunat mai multe puncte prin care puteți înțelege cu exactitate că o persoană a plecat și nu se va întoarce.

1. Persoana s-a izolat de orice contact cu tine.

Cel mai evident dintre toate semnele. De obicei, în stadiul de negare, acest lucru este atribuit emoțiilor altor persoane, dar este posibil să fi devenit cât mai indiferent față de o persoană. Poate că au trecut săptămâni sau chiar luni. El ignoră ajutorul tău, refuză orice punct comun.

2. Viața personală a acestei persoane se normalizează fără tine.

De obicei, dacă o persoană are îndoieli cu privire la despărțirea unei relații, atunci acestea sunt ca o povară care o trage înapoi la vechea sa viață și, la nivel subconștient, nu-i permite să se grăbească să caute noi relații.
Dacă viața lui a devenit doar mai bună, atunci a depășit de mult stadiul îndoielii.

3. Persoana nu cedează provocărilor tale.

Provocațiile sunt diferite, dar toate au o singură abordare – să bată și să aducă la emoții. Dacă o persoană nu simte nici gelozie, nici furie, nici tristețe la provocările tale, atunci asta înseamnă un singur lucru – nu mai poate simți emoții pentru tine. Și fără emoții – nu există relație.

4. Nu aveți afaceri și proiecte comune.

Dacă o persoană dorește să întoarcă relația, dar din cauza unor caracteristici personale sau subtilități ale situației nu o poate face în mod deschis, atunci de obicei recurge la întâlniri „din întâmplare” – se dovedește a fi undeva în apropiere sau aveți afaceri comune sau un motiv de contact regulat.
Dacă acest comportament nu este observat – uitați-l.

5. Persoana a rezolvat toate problemele cu tine.

În procesul despărțirii, a aflat tot ce și-a dorit la tine. Nu a lăsat nicio aluzie sau ambiguitate. Nu a lăsat întrebări neînchise care să-l tragă înapoi să lucreze cu tine în unele puncte controversate.
Dacă ați egalat majoritatea punctelor, atunci nu vă faceți iluzii. Este timpul să înfrunți adevărul și să accepți că aceasta este alegerea finală a unui alt adult. E timpul să-ți faci și tu singur o altă viață, dar cu alți oameni.