Taurii sunt cei mai buni prieteni dintre toți pe care i-ai avut.

Taurii sunt cei mai prietenoși oameni din lume. Ei sunt întruchiparea încrederii și a înțelepciunii. Iată încâ 10 caracteristici care confirmă acest lucru.

1. Ei sunt foarte încăpăținați

„Taur” și „încăpățânare” sunt sinonime. Dacă îi vei spune că ceva e imposibil de realizat, el  va face tot ce-i stă în puteri să-ți demonstreze că nu este așa. Respectiv, chiar dacă va fi uragan, cutremur sau inundație, dacă toate cursele vor fi anulate, va fi interzisă părăsirea locuințelor, Taurul oricum va merge cu tine în vacanță pe insulele Bahamas.

2. Ei știu ce e mai bine pentru tine

Calitățile puternice ale unui Taur pot uneori să fie și slăbiciunile lor – una dintre ele este încăpățânarea. El deseori consideră că direcția pe care a ales-o e cea corectă, de aceea mulți îl urmează. Dacă tu nu vei fi de acord cu el, te așteaptă dezbateri lungi, însă acesta oricum va face așa cum știe mai bine.

3. Ei îți vor fi alături până la urmă

Fiind foarte devotați, Taurii prețuiesc relațiile bazate pe iubire și respect reciproc. Iubirea și devotamentul fac ca încăpățânarea acestora să poată fi răbdată de către prieteni mulți ani la rând.

4. Ei adoră mâncarea gustoasă

Gastronomia este una dintre pasiunile lor, iar uneori chiar sensul vieții. Cu ei vei putea merge în restaurante selecte, unde ve-ți putea savura împreună cele mai alese bucate.

5. Ei sunt siguri pe sine

Taurii știu ce pot și cât valorează. Lor nu le pasă de ceea ce cred oamenii din jur, fiindcă sunt siguri de ceea ce reprezintă.

6. Deviza lor este „O viață trăim!”

În general, Taurii se lasă cuprinși de planurile de viitor și uită să trăiască aici și acum. Această deviză „se activează” atunci când trebuie să aleagă între a munci acum pentru un proiect important sau a lăsa totul baltă și a merge într-o vacanță exotică.

7. Ei știu să ierte și să uite

Taurii pot ierta de multe ori la rând. Ei nu țin mult timp supărarea, însă de fiecare dată când te iartă să știi că ești cu un pas mai departe de ei.

8. Ei știu ce contează cu adevărat

Taurii învață toată viața lor și profită de orice ocazie de a se dezvolta. Astfel, ei te vor îndruma oricând cu un sfat foarte inteligent.

9. Ei au umor

Taurii știu să te facă să râzi și știu și să râdă de tine. Însă cel mai important, ei știu să râdă și de propria lor persoană.

10. Ei te acceptă așa cum ești

Întotdeauna poți fi tu însuți lângă un Taur. El știe să asculte și să te susțină în orice situație.