Tatăl și fiul au decis să facă o schimbare în curte: Rezultatul final este de-a dreptul impresionant!

Recent, un utilizator al rețelei sociale Reddit, cu numele mysacrificee, a făcut o postare mai puțin obișnuită. El a împărtășit cu alți internauți experiența pe care a trăit-o alături de tatăl său. În curtea din spate, cei doi au amenajat un mic iaz pentru crapii koi. Însă, după finisare a apărut o problemă – pe fundalul priveliștii a rămas o construcție veche și ponosită care strica toată impresia. În cele din urmă, odată cu venirea verii, ei și-au suflecat mânecile și s-au apucat de lucru. Acum, când tot ce a fost mai greu a rămas în trecut, mica magazie este de nerecunoscut! Privește și te inspiră!

Din moment ce mica construcție era într-o stare bună, ei au decis să înlocuiască doar exteriorul învechit.

Cei doi au dat jos toată tencuiala în doar două zile. După aceasta au luat măsurile și au făcut calculele pentru materialele necesare.

În așteptarea comenzii, familia a decis să amenajeze și un mic foișor lângă iaz. Toți membrii își doreau un loc confortabil pentru a se relaxa și a admira peștișorii.

În timpul lucrărilor, tatăl a decis că această construcție are nevoie și de o fereastră. Munca grea a început să dea roade.

După ce a venit materialul pentru exterior, procesul a pornit mai cu spor.

Familia a optat pentru lambriu de exterior din lemn și nu a dat greș. Acesta a oferit construcției un aspect simplu dar natural.

După finisarea lucrărilor, cei doi meșteri au decis să nu arunce rămășițele, ci să le utilizeze pentru camuflarea filtrului de apă pentru iaz. O idee foarte bună!

Iată cum arată rezultatul final! Putem spune cu încredere, că sunt niște norocoși, având un asemenea colțișor liniștit chiar în curtea casei!