Surcica nu sare departe de trunchi: Iată ce a moștenit Prințesa Charlotte de la străbunica ei!

În data de 2 Mai a anului curent, Prințesa Charlotte de Cambridge a împlinit 4 ani. Și dacă ne uităm mai atent la această fetiță adorabilă, atunci putem vedea cât de mult se aseamănă cu regina Elisabeta a II-a. Deci, pe lângă titlul regal, această tânără domniță a moștenit de la străbunica ei nu numai manierele de lady, dar și o asemănare a exteriorului uimitoare.

1.Ca două picături

În stânga: O fotografie de la sfârșitul anilor 1920, în care este reprezentată prințesa Elisabeta împreună cu mama ei, care pe atunci era Ducesa de York.

În dreapta: O fotografie făcută în timpul turneului regal din Canada în anul 2016, unde Charlotte împărtășește un moment dulce împreună cu Catherine, Ducesa de Cambridge.

2.Șotiile copilărești

În stânga: Prințesa Elisabeta flutură din mână, stând într-un cărucior-jucărie. Această fotografie a fost făcută în anul 1928, și deja atunci, la o vârstă atât de fragedă, viitoarea regină saluta oamenii cu un gest solemn.

În dreapta: Ceea ce nu se poate spune despre prințesa Charlotte care, în timp ce se afla în Canada, se distra lipsită de griji cu baloanele la o petrecere pentru copii, organizată pentru familiile militarilor.

3.La plimbare

În stânga: Priviți această fetiță drăguță în vârstă de 3 ani în rochiță elegantă, ce merge de mână cu mama ei. Fotografia a fost făcută în anul 1929.

În dreapta: În fotografia dată, prințesa Charlotte în vârstă de 2 ani este în vizită la biserica din Bucklebury, Berkshire în 2016. Ce să mai spunem, cu genele nu te pui.

4.Joaca cu păpușile și ziua de naștere

În stânga: Prințesa Elisabeta se joacă cu căruciorul pe teritoriul Castelului Windsor. Acest cadru a fost surprinsă în anul 1933.

În dreapta: Kate Middleton și-a fotografiat fiica la cea de-a doua zi de naștere a ei pe teritoriul casei lor de familie din Norfolk în 2017.

5.Un moment solemn

În stânga: Frumoasa prințesa Elisabeta pozează pentru un portret îmbrăcată într-o rochie asemănătoare cu cele, pe care le poartă Charlotte în zilele noastre. Așadar, mica prințesă a moștenit nu doar bunele maniere, dar și gustul rafinat al străbunicii.

În dreapta: Prințesa Charlotte este invitată la nunta mătușii sale Pippa Middleton și a lui James Matthews, care a avut loc în anul 2017.

6.Vizita regală

În stânga: Prințesa Elizabeta se plimbă cu mama la Castelul Edinburgh. Fotografia a fost făcută în anul 1931.

În dreapta: Prințesa Charlotte se află în aeroportul din Berlin, venind împreună cu familia într-o vizită în luna iulie a anului 2017 în Germania. Într-adevăr, în această fotografie, Charlotte seamănă foarte bine cu străbunica ei regina Elisabeta.

7.Privirea

În stânga: Prințesa Elisabeta participă la Turneul Regal din Londra 1930. Judecând după expresia feței, ea este plăcut surprinsă și interesată de ceea ce se întâmplă în jur.

În dreapta: Priviți cu ce stare de spirit vizitează prințesa Charlotte Spitalul Sf. Maria în anul 2018, unde s-a născut fratele ei mai mic, Prințul Louis.

8.Copia exactă

În stânga: Un portret din anii 1930, în care este reprezentată prințesa Elisabeta cu o coroană din flori, îmbrăcată într-o rochie din șifon cu volane.

În dreapta: Prințesa Charlotte a vizitat nunta prințului Harry și a lui Megan Markle de la Castelul Windsor în anul 2018. Aici putem remarca foarte bine asemănarea ținutei, a accesoriilor dar și a trăsăturilor exterioare.

9.Libertatea în mișcări

În stânga: În această fotografie, prințesa Elisabeta, aflându-se pe teritoriul de la Royal Windsor Lodge în luna iunie a anului 1936, arată destul de degajată și nestingherită.

În dreapta: Același lucru îl putem spune despre prințesa Charlotte, care aleargă veselă și lipsită de griji pe teritoriul clubului Polo din Beaufort, Gloucester, Anglia. Chiar și membrilor familiei regale nu le este străin nimic uman și pământesc.

10.Iată asemănarea colosală

În stânga: Prințesa Elisabeta își îmbrățișează câinele iubit în casa copilăriei sale din Londra, Piccadilly 145, în 1936.

În dreapta: Priviți, cu ce expresie îngândurată prințesa Charlotte părăsește botezul prințului Louis, de la Palatul Sf. James din Londra. În această fotografie, fetița este copia străbunicii sale.

11.Vizita oficială

În stânga: În această fotografie, din anul 1933, viitoarea regină vizitează castelul Abergeldie din Scoția, care se află la două mile spre est de la reședința regală Balmoral.

În dreapta: Aici, prințesa Charlotte vizitează încă o nuntă. Însă, de această dată eroii ocaziei au fost Prințesa Eugenia și Jack Brooksbank, care au sărbătorit acest eveniment important în Capela Sf. George în 2018, Windsor, Anglia.

12.Urmărind ce se întâmplă

În stânga: Regina Elisabeta a II-a privește la geamul Palatului Buckingham mulțimea de oameni, care s-a adunat pentru a sărbători cei nouăzeci de ani ai ei. Fotografia a fost făcută în 2016.

În dreapta: Iar acum priviți la această imagine din 2017, în care prințesa Charlotte de Cambridge, exact ca și străbunica privește la geam din Palatul Buckingham parada anuală „Tropping the Color”, dedicată zilei oficiale de naștere a reginei.