Sunt niște fotografii care-ți rup inima! Relația puternică dintre un bebeluș și un câine salvat

Nu toate animalele au o viață bună, plină de dragoste și grijă. De exemplu, pointerul englez pe nume Nora a venit la adăpost pentru câini direct din iadul real: foștii proprietari au bătut și au umilit permanent câinele. După eliberare, câinele era extrem de prudent și delicat față de oamenii din jur. Nora nu lăsa ca străinii să se apropie de ea și se temea de sunete tari.

Nora a avut norocul de a fi luată de la adăpostul pentru câini de o femeie frumoasă, Elizabeth Spence din Canada. În casa ei, câinele, încet, dar sigur, s-a obișnuit cu noile senzații, cu atitudinea bună față de ea. Nu putea să creadă că este iubită! Nora a găsit o adevărată mângâiere în copilul de 11 luni, Archie.

Împreună își petrec cea mai mare parte a timpului, așa că Elizabeth are ocazia de a fotografia un cuplu dulce, de exemplu, când aceștia dorm.

Este o priveliște incredibil de emoționantă!

Pe lângă Nora, familia mai are 2 câini și 3 pisici luate la fel de la adăpostul pentru animale. Toți sunt prietenoși, dar Archie și Nora au cea mai puternică legătură.

Elizabeth plasează fotografiile nu numai pentru ca cineva să fie atins de imaginea asta care-ți topește inima, ci și pentru a convinge oamenii că animalele salvate pot fi incredibil de recunoscătoare și credincioase.

“Mulți oameni se îndoiesc de faptul că un astfel de animal merită luat în casa lor, dar experiența mea arată că câinii salvați pot fi cei mai blânzi și iubitori, merită o șansă pentru o viață mai bună”, spune Elizabeth.

Elizabeth urmărește atent comportamentul Norei, dar nu a observat niciodată vreo agresiune din partea ei. Elizabeth nu crede că un câine poate face rău unui copil.