Știați că: Pisica este un indicator excelent al bunăstării omului!

Oamenilor veseli și de succes, pisicile le provoacă doar emoții pozitive. Este interesant, că noi zâmbim, chiar și atunci când această creatură pufoasă se atinge de hainele noastre noi sau strică vaza cea scumpă. Dar, există și asemenea oameni, care deloc nu iubesc pisicile. Crezi, că nu e nimic straniu în asta, că fiecare are preferințele sale? De fapt, totul este mult mai complicat.

Dacă ești de părerea că pisica este doar o capcană vie pentru șoareci, atunci greșești. Acest animal magic deține un sistem bioenergetic unic. Pisica poate intra în rezonanță cu câmpul bioenergetic uman, realizând corectarea, încărcarea și, uneori, restaurarea. Probabil ai auzit de mai multe ori despre abilitatea lor de a „vindeca” durerile de cap sau de a reduce stresul.

Toate pisicile sunt necesare

Pisica este un senzor de inteligent care poate fi utilizat pentru a determina nivelul de bunăstare. Dacă totul este normal, indicatorul pufos este calm, iar dacă situația se înrăutățește – devine nervoasă.

Pisica are abilitatea de a ameliora conflictele. Proprietarii de pisici au observat de multe ori cum „psihoterapeutul de familie” îl liniștește pe cel supărat după un scandal sau restabilește echilibrul emoțional al copilului pedepsit.

Pisica – diagnosticul bunăstării

De regulă, atitudinea negativă față de pisici este observată la alcoolici, la femeile fără succes în viața personală și la copiii expuși violenței. Dacă o persoană urăște toate pisicile fără excepție, înseamnă că ceea ce se petrece în viața ei nu este deloc simplu.

Trebuie să încercăm să umplem viața de emoții pozitive, să găsim sensul și să stabilim obiective. Iar un prieten pufos alături ne va fi de mare ajutor în acest caz.