Soția mă întâlnea în fiecare seară obosită și am instalat o cameră ascunsă în casă, pentru a afla totul!

Eu și soția mea ne cunoaștem de multă vreme. M-am îndrăgostit de ea încă în școala primară. Era fata, cu care am stat în bancă timp de 4 ani. Întotdeauna își împletea două cozi care miroseau a dulce. Am devenit prieteni, dar eu tăceam despre sentimentele pe care le aveam.

În liceu, m-am oferit să devin cavalerul ei la balul de absolvire, ea a fost de acord. Am crezut că este un semn și i-am mărturisit ce simțeam pentru ea în acea seară. Ea nu mi-a răspuns cu aceleași sentimente, a spus că mă tratează doar ca pe un bun prieten.

Eram deprimat. Nu vedeam pe nimeni înafară de ea. După ce am intrat la universitate, m-am concentrat complet asupra studiilor și am primit o educație excelentă. Mai târziu am primit un loc de muncă și am urcat rapid pe scara carierei. Câștigam bine și am reușit să-mi cumpăr propriul apartament.

Prietenii de școală deseori organizau întâlniri cu absolvenții la care mergeam și eu și de fiecare dată visam să o întâlnesc, dar ea nu venea. Colegii de clasă mi-au spus că locuiește într-un alt oraș, dar nu am disperat. Și iată că odată a venit și ea, iar eu m-am topit imediat. Mă privea cu aceeași ochi copilărești. După banchet, am decis să mergem la un club și să bem ceva, iar prima mea dragoste a mers cu noi. Acolo am vorbit puțin și mi-am dat seama că încă o mai iubeam. Am făcut schimb de numere, ca să nu ne mai pierdem.

După acea întâlnire, am început să ne vedem mai des și, ca urmare, am recunoscut că încă o mai iubeam ca și în anii de școală, dar de data aceasta ea mi-a răspuns cu aceleași sentimente. Într-o lună am organizat nunta și am început să locuim împreună la mine.

Ea nu reușea să-și găsească un job și i-am spus să nu se grăbească, pentru că salariul meu era mai mult decât suficient pentru noi. Eram încântat să mă întorc acasă și să găsesc cina caldă și soția frumoasă în bucătărie.

Curând, am început să observ că soția mea a devenit tristă și practic nu îmi acorda nicio atenție. Gânduri absurde au început să-mi treacă prin cap și foarte repede am cedat. Am instalat în casa noastră două camere pentru a vedea ce face în timpul zilei, când eu eram la serviciu.

Deja la serviciu, nu mă puteam decide să mă conectez la camere. Eram speriat, pentru că mă gândeam că pot vedea ceva ce m-ar răni. Până la urmă am făcut-o și ceea ce am văzut m-a șocat. Toată ziua, soția mea a curățat casa, a spălat, a gătit, a mers la cumpărături și nu s-a așezat nici pentru o clipă să se odihnească.

Tocmai spre seară, când trebuia să mă întorc acasă, ea s-a așezat în fața oglinzii să se machieze ca să mă întâlnească pe mine. Nu mă așteptam să văd atâta devotament.

Am tras o fugă la magazinul de flori și m-am întors la iubita mea soție. În acea seară am decis să luăm cina la restaurant. I-am mărturisit ce am făcut, iar ea doar a zâmbit și mi-a spus că mă iubește atât de mult, încât nici măcar nu ar putea să se uite la alt bărbat.

Îmi este rușine de fapta mea, dar acum m-am îndrăgostit de ea și mai mult decât înainte!