Și-a părăsit soția și copilul pentru o fată mai tânără: povestire sinceră despre nedreptățile pe care le putem întâlni în viață

Toată lumea spune povestiri despre felul în care femeile jefuiesc bărbații până la piele, aproape lăsându-i fără mijloace de existență. Dar eu vă voi spune o cu totul altă poveste.

Ana cu Mihai s-au căsătorit și locuiesc împreună timp de 5 ani. Au locuit cu părinții lor. Apoi au cumpărat o casă. Mai târziu, Mihai și-a cumpărat un apartament cu trei camere într-o zonă rezidențială, pe care l-a înregistrat pe numele mamei sale. A plătit împreună cu Ana pentru apartament, dar el a contribuit cu o sumă mai mare, deoarece a fost promovat și salariul său a început să depășească de mai multe ori salariul Anei. Ana aștepta un copil și astfel s-au mutat în locuința nouă.

După nașterea copilului, Mihai părea să fi fost înlocuit. Mereu dispărea pe undeva. Nu a ajutat-o ​​deloc pe Ana cu copilul. Și apoi într-o zi, când a venit acasă, a spus – “Te părăsesc pentru altă femeie. Să nu pretinzi pentru acest apartament!” Soțul a plecat pentru o fată tânără, lăsându-și soția fără nimic. Ei bine, cât de tânără. Ana avea 34 de ani, iar noua lui pasiune avea 23 de ani.

-Ce vrei să spui prin faptul: “să nu pretind”? Dar fiul nostru de un an? Unde vom locui? mormăi Anna cu lacrimi în ochi.

– Am o casă în sat. Am primit-o de la bunica mea. Casa este a ta. Ia-ți lucrurile încet. Te poți muta în câteva săptămâni. A răspuns Anton cu o voce încrezătoare.

Ana nu a avut de ales decât să se pregătească pentru mutare. La urma urmei, ea este orfană și nu există nimeni care să o susțină în acest moment. Mihai i-a dat casa Anei ca donație. Era veche, din lemn, fără facilități. Anton a trimis în mod constant bani pe card, însă nu a venit la fiul său niciodată.

În sat, Ana l-a cunoscut pe Ion. Acesta avea un fiu de 5 ani. Era văduv, lucrează la o fermă locală de păsări. Soția sa a murit în timpul nașterii. El a început să aibă grijă de fată. A venit, a ajutat-o la treburile casnice – la pregătirea lemnelor de foc. Ana nu a refuzat ajutorul, deoarece ea însăși nu a putut face față. Și la țară e mult de lucru. Trebuia să se gândească la viitor. Și astfel, lună de lună, între cei doi a apărut o legătură emoțională strânsă.

Ion era un maestru în toate meseriile. Avea economii de bani, pe care plănuia să le cheltuiască pentru construirea unei noi locuințe. Dar muza și inspirația nu au fost prin preajmă, până când a apărut Ana. Curând, bărbatul a ridicat un conac luxos cu două etaje pe locul unei case de lemn dărăpănate, a amenajat teritoriul și a cerut-o pe Ana în căsătorie.

Între timp, Mihai a trăit în stil mare, cu o pasiune tânără și a uitat de mult cum e să aibă un fiu și că a avut o relație frumoasă cu Ana. Dar într-un moment dat, ceva a mers prost pentru el. Noua aleasă s-a dovedit a fi o persoană mercantilă și infidelă care l-a folosit pe bărbat pe post de bancomat. A prins-o cum îl înșela, chiar în casa lor. Și deodată și-a amintit despre timida Anișoara, și sentimentele lui au izbucnit din nou. A plecat în sat și nu i-a venit să creadă ochilor. Viața Anei este un perfectă și lângă ea este un bărbat frumos și o casă plină de dragoste și armonie.

Mihai clocoti de mânie – “Cum s-a întâmplat asta!? Cum îndrăznești? Și cine mai este acesta?” A făcut scandal. Dar nu am putut să ia nimic! Conform legii, casa îi aparține acum Anei, iar acum el nu este soțul ei.

„Cei care își înșală partenerii loiali nu îi merită. Este o atitudine înjositoare față de persoana care arată loialitate într-o relație.” (Ellen J. Barrier)