Shiro – cel mai relaxat și cunoscut pisoi din lume care a atins starea Zen!

Era tăcut, modest și fermecător, exact așa cum cere natura unui filozof adevărat. Zen era al doilea nume a lui și esența principală, iar corpul de pisică nu îl împiedica deloc să cunoască înțelepciunea antică. Shiro, un pisoi japonez cunoscut în toată lumea pentru caracterul lui relaxat și sfios. Din păcate, la început de martie a acestui an, pisoiul a murit iar spiritul lui s-a grăbit spre Nirvana.

Iată cum a fost pisica care a atins starea Zen, ne amintim de ea cu ajutorul câtorva fotografii minunate!

Numele complet al pisicii este Shironeko, care poate fi tradus din limba japoneză ca „pisica albă”. Ei bine, exact la subiect, pentru că i se potrivește perfect.

Era „pisica albă„, fără alte porecle pompoase, așa cum ar trebui să fie un adevărat monah care practică Zen-ul. Foarte concis și simbolic.

Shiro a devenit celebru pe social media datorită capacității sale de a adormi indiferent când sau unde – fotografiile lui minunând milioane de admiratori.

Uneori părea că nu există un astfel de factor care ar putea să-l deranjeze. Internetul este plin de fotografii cu Shiro care doarme pașnic, fără a fi tulburat de obiectele puse pe el, chiar și piramide întregi construite din diverse lucruri.

Flori, fructe și chiar broaște pe capul lui în timp ce pisoiul dormea sau se relaxa – asta îi făcea pe mii de utilizatori să zâmbească, văzându-i chipul armonios.

În ciuda faptului că majoritatea pisicilor sunt destul de leneșe, oamenii de pe internet erau adesea uimiți de cât de blând și Zen era Shiro. A trăit 18 ani, o vârstă destul de respectabilă după standardele pisicilor.