Rugăciuni „științifice” pentru toate ocaziile de la Joseph Murphy

Ați auzit de rugăciunile științifice scrie de Joseph Murphy, care ajută la împlinirea dorințelor? Poate că ați citit cărțile sale sau ați văzut articole cu exemple ale acestor rugăciuni?

În acest articol că vom povesti despre sensul acestor rugăciuni și cum să le folosiți. Acestea sunt scrise atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Absolut pentru orice sferă din viață: iubire, familie, bogăție, bani, afaceri, casă, sănătate, încredere în sine, un lucru favorit etc.

Joseph Murphy este un filosof și scriitor englez. Acesta cercetează gândire pozitivă, a scris peste 30 de cărți despre auto-ajutorare psihică. Joseph Murphy este creatorul termenului de „rugăciuni științifice”.

Care este diferența dintre rugăciunile religioase și rugăciunile științifice ale lui Murphy?

Rugăciunile științifice ale lui Joseph Murphy nu necesită apartenența religioasă, ci sugerează credința în propriile puteri și posibilitățile Universului.

Rugăciunile științifice ale lui Murphy: cum să te rogi?

Principalul lucru pe care îl redau rugăciunile științifice ale lui Joseph Murphy sunt declarațiile pozitive. Acestea sunt instrumente puternice în schimbarea realității din jurul nostru. Toate gândurile noastre lasă urme pe celulele creierului, care, in realitate, se manifesta într-un anumit fel.

Tot ce trebuie să faceți este să vă transformați gândurile negative în gânduri pozitive. Cu cât vă gândiți mai des la bine, cu atât mai multe lucruri frumoase vor fi în viața voastră.

După cum a spus Maica Tereza: „Nu mă sunați când mergeți la un miting împotriva războiului. Sunați când mergeți la un miting pentru pace.”

Pentru aceasta, Joseph Murphy a formulat rugăciuni științifice pentru toate ocaziile. Vă prezentăm câteva dintre ele.

Rugăciune pentru bogăție și succes în afaceri

Am înțeles unde se află sursa veșnică a bogăției. Puterea divină mă conduce în toate căile mele și accept toate ideile noi. Intelectul ne dezvăluie în mod constant cele mai bune căi de a sluji pe semenii mei.

Sunt un magnet puternic și atrag bogăția fabuloasă oferind oamenilor produse și un sistem de servicii de cea mai înaltă calitate. Cea mai înaltă putere divină mă ghidează mereu spre îndeplinirea planurilor și obiectivelor mele și toate realizările mele se bazează pe adevăr, pe care Dumnezeu îl conduce.

Rugăciune pentru vindecare

Îmi voi reface sănătatea și îmi voi vindeca rănile. Știu că totul este posibil pentru Dumnezeu, cred în el și îl accept cu toată inima mea. Știu că puterea superioară din mine transformă întunericul în lumină.

Spun o rugăciune pentru vindecarea minții și a trupului meu. Sunt în contact cu viața, dragostea, adevărul și frumusețea care sunt în mine. Știu că acum sunt plin de armonie, sănătate și pace.

Rugăciunea iubirii divine

Dragostea divină mă înconjoară. Pacea divină îmi umple sufletul. Lumina divină îmi arată calea. Orientarea divină îmi aparține. Frumusețea divină îmi umple inima. Dumnezeu mă ajută în toate.

Rugăciunea în situații dificile

Nu mă voi teme de rău, pentru că Dumnezeu este cu mine. Întotdeauna sunt înconjurat de aura sacră a dragostei și puterii divine.

Afirm, simt, știu și cred în mod hotărât și pozitiv că farmecele iubirii îngrijesc toți membrii familiei mele și cei pe care îi iubesc.

Centrul ființei mele este lumea, lumea lui Dumnezeu. În această tăcere, simt puterea, direcția și dragostea Lui față de prezența Sa sfântă. Sunt călăuzit divin pe toate căile mele. Eu sunt canalul pur al iubirii, adevărului și frumuseții divine.

Rugăciune pentru pace

Fericirea divină și pacea lăuntrică îmi copleșesc mintea și sufletul. Sunt calm, pentru că în fiecare minut gândurile mele sunt pline de pace, armonie și bunătate.

Eu aleg armonia, pacea, sănătatea, legea și ordinea divină, iubirea divină, frumusețea, abundența, securitatea și inspirația. Afirmând aceste adevăruri în viața mea, știu că activez abilitățile minții mele subconștiente care mă fac să demonstrez toate aceste calități. Știu că Dumnezeu îmi poate da tot ce-mi doresc.

Rugăciunea pentru armonie în viața de zi cu zi

În lumea mea, totul este calm și plin de armonie, căci Dumnezeu este în mine. Mintea mea este echilibrată, senină și calmă.

În atmosfera bunăvoinței care mă înconjoară, simt o puternică forță inepuizabilă și eliberare de toate temerile. Acum înțeleg dragostea și frumusețea prezenței divine și voi arunca tot ce este fals.

Rugăciune pentru a depăși pesimismul și a îndeplini dorința

Înțelepciunea infinită care a adus această dorință în inima mea mă conduce întotdeauna și îmi va arăta cel mai bun mod de a împlini dorințele mele. Știu că înțelegerea profundă a subconștientului meu va cuceri și va realiza toate gândurile, sentimentele și ideile mele. Armonie, echilibru minții domnește în mine și în jurul meu.

Rugăciunea pentru a atrage soțul perfect

Dumnezeu este viața. Noi toți suntem fii și fiice ale unui singur Tată. Știu și cred că există o persoană care vrea să-mă iubească și prețuiască. Știe să-mi compună fericirea și pacea. Îmi iubește idealurile mele și nu vrea să mă schimbe. Între noi este iubire reciprocă, libertate și respect.

Rugăciunea pentru întărirea credinței

Cuvântul meu creator îmi dă încrederea că un răspuns la rugăciune. Când spun un cuvânt despre vindecare, succes sau prosperitate, se va împlini.

Cuvântul meu are putere, pentru că el și Atotputernicul sunt una. Cuvintele pe care le spun sunt întotdeauna constructive. Știu că cu cât este mai mult credință în spatele cuvântului vorbit, cu atât mai puternic este acest cuvânt.